Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Війна безжально забирає кращих патріотів. Високу ціну платимо за кожен визволений метр української землі, за право бути вільними у своїй країні.

Дата: 16.03.2023 13:48
Кількість переглядів: 151

Війна безжально забирає кращих патріотів. Високу ціну платимо за кожен визволений метр української землі, за право бути вільними у своїй країні.

Сьогодні, 16 березня, наша громада в останню путь, устелену квітами, з невимовною тугою проводжала молодого патріота, Захисника України, людину з великим серцем і усвідомленим відчуттям громадянського обов’язку – Висоцького Валерія Олександровича, який загинув 12 березня, захищаючи країну і кожного з нас від російських загарбників.Фото без опису

Попрощатися з товариським, відповідальним, готовим прийти на допомогу Героєм, який стояв на захисті країни, прийшли рідні та близькі загиблого, побратими, представники міської та районної влади, вдячні жителі громади.

Чин похорону відправив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько

Валерій Висоцький боровся за волю і свободу нашої держави і щиро вірив у те, що Перемога вже скоро прийде на нашу землю. Вірив і віддав в ім'я цієї Перемоги найцінніше – життя.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – найскладніше випробування. У цю гірку мить уся громада поділяє горе сім’ї нашого Захисника та разом з вами схиляє голови у глибокій скорботі.

Вічна пам’ять Герою Валерію Висоцькому, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і щасливе майбутнє наших дітей.

Слава Україні!

Вічна Слава нашим Героям!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора