Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарна допомога від "HelpUkraine.Center" для Сил територіальної оборони.

Дата: 16.03.2023 08:08
Кількість переглядів: 98

Подільська громада з перших днів повномасштабної війни росії проти України розпочала активно підтримувати українським Захисникам та налагоджувати для цього зв’язки із благодійними фондами та організаціями.

Так, керівництво громади, спільно із благодійним фондом «Загальна справа» звернулися за допомогою для бійців до Ольги Руднєвої, CEO проєкту «Superhumans Center», волонтерки, яка з перших днів війни очолювала найбільший логістичний хаб в Європі «HelpUkraine.Center». Вона допомагала українцям до повномасштабного вторгнення рф і продовжує робити це зараз.

За сприяння Ольги, у найкоротший термін, до Подільська було безкоштовно відправлено 1,6 тон гуманітарної допомоги для наших Сил територіальної оборони від «HelpUkraine.Center», що базується у м. Люблін, Польща.

У складі гуманітарного вантажа продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг, взуття, технічні засоби, медикаменти, свічки, побутова техніка тощо.

Висловлюємо щиру подяку Ользі Руднєвій та «HelpUkraine.Center» за надання посильної допомоги українським Захисникам та за забезпечення безкоштовної доставки гуманітарної допомоги! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора