Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У АРСЕНАЛІ КНП МОК «ЧИСТА ГРОМАДА» НОВИЙ СМІТТЄВОЗ!

Дата: 15.03.2023 09:44
Кількість переглядів: 121

Загалом, керівництво громади велику увагу приділяє саме посиленню потужності комунального парку.

Тож, для потреб підприємства «Чиста громада», за кошти місцевого бюджету, придбали нову спецтехніку із заднім завантаженням марки «JAC» N200 з гідравлічним обладнанням. Сучасна автівка зможе збирати побутові відходи з близько 50-60 контейнерів. Загалом потужність цього автомобіля розрахована на 16 кубічних метрів пресованого сміття.

Спецавтомобіль із заднім завантаженням призначений для механізованого та ручного завантаження з євроконтейнерів твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Крім того, завдяки здатності автомобіля маневрувати в складних місцях, під’їхати до баків можна навіть у вузьких дворах, а заднє завантаження гарантує точне попадання вмісту баків до ковша бункера, що забезпечує чистоту в зоні робіт. Кабіна водія забезпечена автоматичною пічкою, кондиціонером, камерою заднього бачення, дистанційним пультом керування тощо.

Сучасний транспорт значно полегшить роботу наших комунальників і допоможе налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами.

А ще - це справді важливий крок до екологічного благополуччя громади, адже покращення комунальної сфери - це шлях до підвищення якості життя і ґрунтовний вклад у добробут мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора