Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада з військовослужбовцями.

Дата: 15.03.2023 08:52
Кількість переглядів: 133

Фото без описуВиконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно із заступником  міського голови Анатолієм Корчовим, керуючою справами виконавчого комітету Оленою Чуприною, радником міського голови Леонідом Кисельовим та працівниками Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин провели робочу нараду з представниками однієї з військових частин, яка базується на території громади. 
Так, зокрема, під час зустрічі обговорювали будівництво Меморіалу пам‘яті загиблим військовослужбовцям. Нагадаємо, що Леонід Кисельов, радник міського голови, архітектор, член Національної спілки архітекторів України, розробив та вже продемонстрував проєкт пам‘ятного знаку на честь Захисників та Захисниць, які загинули 24 лютого 2022 року внаслідок авіаудару по одній із військових частин неподалік Подільська. В рамках цієї наради ще раз обговорили, де саме має бути розташований Меморіал та додаткові питання пов‘язані власне з проєктом.  
Також говорили й про додаток «єППО». За його допомогою можна в режимі реального часу передавати інформацію про ворожі ракети, дрони чи авіацію. Військові ще раз закликали подільчан користуватися цим додатком, адже це можливість врятували людські життя чи об‘єкти критичної інфраструктури. Ці додатки доступні до завантаження на платформах IOS та Android.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора