Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг до Дня українського добровольця.

Дата: 14.03.2023 11:13
Кількість переглядів: 164


Фото без описуСьогодні,14 березня, у парку Слави, відбувся мітинг до Дня українського добровольця, в якому взяли участь представники міської та районної влади, підприємств та організацій міста, силові структури та громадськість. Відзначення Дня українського добровольця саме 14 березня обрано не випадково. Саме цього дня 2014 року з Майдану Незалежності в місті Києві, одразу ж після завершення буремних подій, пов’язаних з Революцією Гідності, на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України.
Українські добровольчі батальйони є справжнім взірцем патріотизму та любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців будуть вчитися прийдешні покоління - як свого часу молоді українці виховувалися на прикладі героїзму героїв Крут та Української Повстанської Армії. Самовідданість добровольців доводить, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю від рашистської нечисті.
У ході мітингу настоятель парафії "Всіх святих землі української" ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько закликав усіх присутніх у молитві згадати імена наших земляків, подільчан, які за Незалежність та цілісність України віддали найдорожче – своє життя. Їх імена не лише викарбувані на граніті, а й у наших серцям. Ми пам‘ятаємо кожного…
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Захисників України та поклали квіти до пам‘ятного знаку.  Вічна і світла пам‘ять Героям!

Слава Україні!
Слава її Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора