Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 13.03.2023 13:52
Кількість переглядів: 90

13 березня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, під час якої було порушено головні завдання, що зараз стоять перед комунальниками та очільниками інших галузей громади.

На початку робочої зустрічі, Олег Албанський наголосив, що ситуація у Подільській громаді повністю контрольована нашими Силами оборони. 

ПРО ГОЛОВНЕ:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Триває підготовка проектно-кошторисної документації щодо поточного ремонту доріг та міжквартальних проїздів. Проводяться профілактичні рейдові перевірки щодо несанкціонованих сміттєзвалищ на території міста. Крім того, здійснюється розгляд заяв та скарг від населення.

-Працівники КВЕП «Подільськводоканал» проводять ремонті роботи двох свердловин на ВНС «Північний».

-Аварійні бригади КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працюють із заявками від жителів. Також, на минулому тижні підприємство отримало гуманітарну допомогу у вигляді технічної солі від міжнародних партнерів (отримано 120 т).

-КНП МОК «Чиста громада» продовжує утримувати у належному санітарному стані нашу громаду. Так, силами комунальників, проводиться щоденне прибирання вулиць, площ, паркових та зелених зон тощо. Також проводяться роботи з упорядковання міських клумб. Крім того, на минулому тижні підприємство отримало 112 євро-контейнерів.

-КО «Міськсвітло»: У Подільській громаді повністю відновлена робота вуличного освітлення.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» виконують заявки від жителів. Працівники ПП «Городок-КВП» завершуються ремонтні роботи під’їзду однієї із багатоповерхівки.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Щоденно контролюється робота громадського транспорту загального користування. Також продовжується роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин на території Подільської міської територіальної громади». Нагадаємо, пункт перший даного Наказу забороняє продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та інших військових формувань, а також особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо). Також спеціалістами проводиться моніторинг працевлаштування ВПО.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють стабільно. На минулому тижні у закладах загальної середньої освіти відбулись тематичні заходи, присвячені Дню Народження Т.Г. Шевченка, Всеукраїнському флешмобу «Єдине серце України» тощо. Також звертаємо увагу батьків майбутніх першачків, що з 15 березня поточного року розпочинається прийом документів для вступу дитини у 1 клас!Фото без опису

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Протягом тижня до установи звернулося 177 громадян з різних питань, яким надано кваліфіковану відповідь та консультація. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2260.

-Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Продовжується активна робота щодо формування штурмових бригад «Гвардія Наступу».

-Заклади охорони здоров’я працюють звичайному режимі. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми пацієнтів у села громади.

✅За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради дано відповідні доручення.

✅Більше інформації на Telegram-каналі «Подільська міська рада інформує»: https://t.me/podilska_miska_rada


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора