Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повернути своє – основне завдання штурмової бригади "Буревій", нещодавно створеної в межах "Гвардії наступу".

Дата: 13.03.2023 07:55
Кількість переглядів: 103

Штурмова бригада “Буревій” перебуває на етапі злагодження та підготовки підрозділів до виконання бойових дій. Повернути своє – основне завдання штурмової бригади "Буревій", нещодавно створеної в межах Гвардії наступу на базі І-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України.

Основа бригади – досвідчені воїни з реальним бойовим досвідом. Решта – добровольці, які записалися до Гвардії наступу та обрали нищити ворога в лавах бригади "Буревій". Вони пройшли непростий фізичний та психологічний тест.

Нині гвардійці готуються до найскладніших боїв із ворогом. Уже півтора місяця без вихідних тренуються на полігоні, щоб якнайшвидше перемогти та повернути своє.

Про це заявив підполковник, командир одного з батальйонів штурмової бригади “Буревій” Костянтин Вахрамєєв.

“Ми вже перебуваємо безпосередньо на етапі злагодження і підготовки підрозділів до виконання бойових дій. Тобто переважна більшість військовослужбовців уже пройшла злагодження, - зокрема, злагодження за програмою індивідуальної підготовки, колективної. Тепер проходитиме загальне злагодження усіх підрозділів, і далі вже вони будуть займатися обороною країни”, - наголосив підполковник.

Як сказав Вахрамєєв, бригада “Буревій” займатиметься штурмовими діями, вибиттям росіян з населених пунктів, які вони вже окупували, і виходитиме на наші законні кордони України. За його словами, інформація щодо напрямку бойових дій бригади на цьому етапі залишається закритою.

Командир батальйону Костянтин Вахромєєв на фронті з 2014 року. Під час повномасштабної війни тримав оборону Попасної, Сєвєродонецька та Бахмута. Каже, ті, хто нині поповнив лави його бойової бригади – сильні та вмотивовані бійці.

"Люди, яких ми відібрали, вмотивовані, хочуть навчатися і піддаються навчанню. Є великі здвиги і прогрес. Люди, які до цього не мали стосунку до служби, зараз дуже засвоюють матеріал. І з них будуть кваліфіковані бійці", – підсумував Костянтин Вахромєєв.

"Ми вчимо людей безпосередньо тактики пересування на полі бою, вогневої підготовки, як із закритих позицій, так і з відкритих. Як у міських умовах, так і в польових, в лісі, бо для кожних умов є своя тактика і своє ведення бою. Якщо це, наприклад, міський, то потрібно вміти стріляти з-за кута", – розповідає боєць бригади НацГвардії України "Буревій" "Бабай".

Поки одні активно готуються виїжджати та нищити ворога, до Гвардії наступу триває набір. Окрім бригади "Буревій", добровольці записуються ще до восьми бригад Нацгвардії, поліції та прикордонної служби.

"Буревій" - готові нищити ворога!

☑️Дізнатися інформацію про вступ до штурмової Бригади швидкого реагування "Буревій": www.storm.mvs.gov.ua

Долучайся до Гвардії наступу

✍️Заповнюй анкету кандидата на сайті або в ЦНАПІ Подільської міської ради за адресою: м. Подільськ, проспект Шевченка, 31 ( графік роботи: пн.-сб. 08:00-17:15).

https://oda.od.gov.ua/v-ukrayini-startuvala-naczionalna...

☎️ Консультації можна отримати на гарячій лінії: 0800 100020.

ВІДЕО: https://www.facebook.com/oda.odesa/videos/600839301607426


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора