Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 березня у Будинку культури с. Липецьке відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.

Дата: 09.03.2023 09:13
Кількість переглядів: 87

8 березня у Будинку культури с. Липецьке відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Представниць прекрасної статі привітали зі святом виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник міського голови Людмила Задорожна та депутат Подільської міської ради від політичної фракції «Слуга НародФото без описуу» Максим Вакула.

У вітальному слові очільник громади зазначив: «Хочу сказати сьогодні кожній, що ви - найкоштовніша окраса Подільської громади, її сьогодення і майбутнє. Ви - українські берегині, які забезпечують міцний тил та є надійною опорою для своїх побратимів і посестер, які перебувають у гарячих точках. Від усього серця бажаю вам і вашим рідним Божого благословення, миру, віри, надії, здоров`я і добробуту».

Слова глибокої вдячності, шани та квіти були адресовані матерям та дружинам загиблих Героїв України.

Далі, у подарунок і на честь прекрасних жінок, у залі лунали чудові українські пісні та танцювальні виступи у виконанні наймолодших жителів громади та відомих артистів Подільської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора