Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бригада «Лють» – це помста російським загарбникам за кожного вбитого українця!

Дата: 08.03.2023 14:37
Кількість переглядів: 151

Бригада «Лють» – це помста російським загарбникам за кожного вбитого українця!

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» — підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їх арсеналі— бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Завдання підрозділу — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, а також аеророзвідка, виявлення ворожих позицій та знищення противника.

До складу бригади "Лють" увійдуть військові, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут — міста, що загартували бойовий дух кожного воїна.

Заповнюйте анкету кандидата на сайті (storm.mvs.gov.ua)  або звертайтесь до ЦНАПу Подільської міської ради за адресою: м. Подільськ, проспект Шевченка, 31 ( графік роботи: пн.-сб. 08:00-17:15).

Контакти «Гвардія Наступу» — номер телефону: 0 800 10 00 20, сайт: storm.mvs.gov.ua.

Долучайтеся до «Гвардії наступу»! Ставайте частиною історії!   

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора