Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні Міжнародного жіночого дня, у стінах міського Будинку культури, відбувся урочистий захід.

Дата: 08.03.2023 10:33
Кількість переглядів: 174

Фото без описуУкраїнські жінки воюють, збирають та привозять допомогу в найгарячіші точки. Вони – приклад відваги для всього світу. Кожна з них бориться заради свободи і незалежності України. Саме тому напередодні Міжнародного жіночого дня, у стінах міського Будинку культури, відбувся урочистий захід. На святі були присутні голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко та виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Розпочався захід із хвилини мовчання. Присутні згадали Героїв, які до останнього подиху були вірні військовій присязі. На жаль, за мирне майбутнє України вони заплатили  надвисоку ціну – своє життя.

З нагоди свята весни виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський привітав представниць прекрасної статі, які своєю невтомною працею щодня наближають нашу Перемогу. Це і Захисниці України, волонтерки, медики, правоохоронці - жінки, котрі мають активну громадську позицію.

«Щиро дякую усім жінкам нашої громади, які надихають, демонструють вражаючу стійкість та силу духу, працюють та допомагають Збройним Силам України наближати Перемогу!», - зазначив очільник громади.

Також з нагоди Міжнародного жіночого дня подільчанки були нагороджені Почесними грамотами Подільського міського голови за активну громадянську позицію, волонтерську діяльність, плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади, самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за свободу й незалежність України. Фото без опису

Вкотре подякували жінкам, матерям загиблих Героїв України, чиї сини та доньки, загинули під час кривавої війни рашистської орди проти нашої держави, виконуючи свій обов’язок та за те, що вони виховали національно свідомих Героїв, які стали гордістю України та громади.

Цього дня у залі лунали найкращі українські пісні для представниць прекрасної статі. Творчі колективи Подільська оспівували неперевершену красу, незламність та силу духу українок. Так, наші жінки дійсно непереможні, кожна – героїня, яка воює на своєму фронті.

З перших днів війни тисячі українок змінили сукні та підбори на військову форму. Сьогодні Захисниці пліч-о-пліч з чоловіками боронять нашу землю на нульових позиціях. Вони зі зброєю в руках відстоюють зухвалий напад російського агресора заради щасливого майбутнього своїх дітей.

Вітаємо усіх жінок Подільської громади зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений посмішками, захопленням, любов’ю, турботою і радістю. Нехай весна 2023 стане Переможною для нашого народу!  З Міжнародним жіночим днем!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора