Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із Міжнародним жіночим днем!

Дата: 08.03.2023 07:30
Кількість переглядів: 124

Прекрасні жінки Подільської міської територіальної громади  територіальної громади!

Щиро вітаю Вас із Міжнародним жіночим днем!

Сьогодні всі ми, в умовах кривавої війни російського агресора проти нашої держави, віддаємо велику шану нашим жінкам у наполегливій боротьбі за мир та самовіддану працю в тилу.

Ви сильні і непереможні. Водночас ніжні та турботливі. Кожна з Вас своєю сумлінною працею щодня вносить вагомий вклад у мирне життя Подільської громади, демонструє приклад активної участі у суспільно-громадському житті, займається волонтерською та благодійною діяльністю. З початку війни пліч-о-пліч з воїнами-чоловіками є жінки. І це особливість української армії. Ви виконуєте бойові завдання на рівні з чоловіками і цілодобово бороните мирне небо над нами. Бажаю і далі гордо нести звання Захисниці України, оскільки жінка - це берегиня. І це стосується не лише домашнього затишку, а й добробуту країни. Наші жінки не лише найкрасивіші в світі, вони - найсильніші.

Дякуємо матерям загиблих українських військових  за  відданість, материнську любов, за гідне виховання синів та доньок. Завдяки таким хлопцям та дівчатам, їх жертовності та героїзму, Україна обов’язково переможе! Імена всіх наших полеглих Героїв, навіки в нашій пам’яті та сторінках історії.

Дорогі жінки! Ви спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені Ваші душі.

Сердечно бажаю Вам і Вашим родинам мирного українського неба, міцного здоров’я, особистого щастя та сімейного затишку!

Слава українським жінкам!

Зі святом!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови - секретар Подільської міської ради Олег Албанський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора