Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови – секретаря Подільської міської ради Олега Албанського відбулося засідання виконавчого комітету.

Дата: 07.03.2023 10:25
Кількість переглядів: 117

Фото без описуСьогодні, 7 березня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови – секретаря Подільської міської ради Олега Албанського відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено питання щодо передачі на баланс «Готельного комплексу «Поділля» генератора потужністю 10 кВт, з якого доповідала начальник Управління економічного розвитку та інвестицій Алла Омельчук. Генератор вдалося отримати завдяки грантовій програмі для органів місцевого самоврядування «ZMINA 2.0». Надання невідкладної допомоги відбулося за фінансування Європейського Союзу. Зазначимо, що «Готельний комплекс «Поділля» визначено Пунктом тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб та Центром з електрикою для цивільного населення. Тут знайшли прихисток українці, які тікаючи від війни, були змушені покинути власні оселі та на деякий час оселитися у нашій громаді. Завдяки новому генератору «Готельний комплекс «Поділля» буде забезпечений електропостачанням навіть під час блекауту.

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту  #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу. 

Посилання на сайт МБФ "Ізоляція": https://izolyatsia.org/ua/

Посилання на сайт Європейського Союзу: https://www.eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора