Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 03 березня 2023 року.

Дата: 06.03.2023 15:08
Кількість переглядів: 81

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом  на 03 березня 2023 року.

 

КВЕП «Подільськводоканал»  Аварійно-диспетчерською службою виконано 2 заявки абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Армійська, 40/4; вул. Мельниченка, 130.

Силами цеху водопостачання виконано 0 заявок.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за 17 заявками    абонентів: вул. Залізничників, 127 а-б; вул. Кузовкова, 6; вул. Некрасова, 4/4 та ін.

Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

     

КВЕП « Подільськтеплокомуненерго»  Котельні працюють у штатному режимі, теплоносій подається згідно температурного графіка.

Загальна кількість укладених договорів на технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем опалення складає – 80.

За період 27.02.2023р. по 03.03.2023р. від абонентів надійшло усних заяв - 4 та письмових - 0  . З них :

 - аварійний ремонт опалювального приладу – 4.

 

Компанія «Міськсвітло». . Проведена заміна  котушок  контакторів  в щитах обліку при ТП 310 – 2 од., 331 – 1од., 374 – 1 од., 376 – 1 од., 302 – 1 од., 311 – 1 од., РП  1 – 1 од.

Проведена заміна магнітних пускачів в щитах обліку при ТП 310, 321, 306, 331, 335, 318, 359, 316.

Проводиться підчищення зелених насаджень вздовж мереж вуличного освітлення       по вул. Армійська.

Демонтаж та монтаж сигнальної кнопки «Повітряна тривога» по просп. Шевченка, 2 та перенесення пульта керування.

Встановлення світлодіодного світильника на сонячних панелях по вул. Патона академіка, 2.  

Проведено усунення короткого замикання в щиті обліку при ТП 311.

Проведена заміна ламп на світлофорних об’єктах  на перехресті вулиць Соборна – Успенська – 2 од.

 

КНП МОК « Чиста громада» Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Шкільна, 8 Березня, Армійська, Гетьманська, Корольова академіка, Транспортна, Маріїнська та проспект Перемоги. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення на перехресті вулиці Зелена кут провулка Бочковича, по вулиці Соборна біля АЗС «Рута», по вулиці Некрасова, Корольова академіка, Транспортна, Сільськогосподарська, Сікорського Івана, Тиха, провулок Південний, Довженка, Нафтовий. Виконані роботи по змітанню бруду вздовж бордюрів проїзної частини по проспекту Перемоги та по вулиці Соборна.        

Виконуються роботи зі щоденного прибирання парків та скверів міста Подільськ. Виконані роботи з підрізання троянд на клумбах по вулиці Соборна біля меблевої фабрики, на клумбі біля міського будинку культури (р-н цукрового заводу) та по проспекту Шевченка (біля пушки).

У с. Липецьке щоденно виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

 

ПП «Городок – КВП» Ремонт  під'їздів у ж/б 40/1 по вул. Армійській. Ремонт зливки у ж/б 604 по вул. Армійській. Обрізка дерев у ж/б 578  по вул. Армійській. Ремонт дверей вхід у підвал у ж/б 554 по вул. Армійській.  Ремонт поручнів  у ж/б 514 по вул. Армійській. Ремонт та заміна зливки у ж/б 604  по вул. Армійській. Ремонт 2-х лавок  у ж/б 607 по вул. Армійській.    Ремонт м'якої покрівлі 5 м у ж/б 1 по вул. Л. Толстого. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі 30м³. Електриком  підприємства  виконано  заяв 15 від  мешканців  будинків . Протягом  тижня  здійснювалось прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

 

ПП «Курінь» Проведено ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків, та заміна на нові. Розпочато ремонт під їздів в будинку по вул.Соборна 257 та частково відремонтовано дах будинку по пр.Перемоги 5.

Завершується ремонт під їздів будинку вул.Мельниченка 124 , виконано прочистку вентиляційного каналу в квартирі №14,будинку по вул.Мельниченка 124. Встановлено металеву решітку в першому під їзді на площадці сходових клітин, між першим та другим поверхом, дверну ручку до дверей під їзду будинку по вул.Мельниченка 124.Застіклено віконні рами в під їзді будинку по вул.Соборна 231 та виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків.

Проводиться:

 -  установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів;

-  вивозиться негабаритне сміття, посипаються піском доріжки, міждомові проїзди;

-  екстрених викликів електрика –6;

-  сухе прибирання сходових клітин під їздів;

 - прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

    

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖГКАЗВ  розглянуто 8 звернень мешканців громади з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 2 чол. ( в телефонному режимі)  3 чол.- на особистому прийомі. Усім ,хто звернувся, надані обґрунтовані відповіді та  роз’яснення. Підготовлено  2 звіти.

29.02.2023 року проведено рейд перевірку разом з представниками управління економічного розвитку та представниками поліції на місцевому ринку щодо торгівлі у невстановлених для цього місцях. 01.03.2023 року працівниками відділу проведено виїзд по скаргам мешканців громади та розгляду заяв, а також проведено рейд по вул.Весніяній на стихійному сміттєзвалиші щодо викидання сміття у невстановленому для цього місці.

01.03.2023 року відбулось засідання адміністративної комісії, на розгляд якої було винесено ряд протоколів,  серед яких притягнуто до відповідальності 2 особи за порушення санітарного стану та благоустрою громади.

03.03.2023 року  представниками відділу за участю радника міського голови М.В. Мазур проведено обїзд містом з метою виявлення порушень санітарного стану та благоустрою. Загалом  було виявлено декілька місць з накопиченням сміття та дані ділянки взяті під особистий контроль відділом. З порушниками санітарного стану ведеться розяснювальна робота. За тиждень попереджено та видано 3 приписи порушникам санітарного стану з вказанням стороків виконання.

Загалом мешканці, які звернулися до департаменту з різнобічних питань усно та письмово отримали обгрунтовні відповіді у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2 -35 -96.  

 

Директор Департаменту                                                                         Олена ЧЕРНЕГА

                                                                        

 

 

 

    Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора