Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада із керівниками структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.

Дата: 06.03.2023 14:47
Кількість переглядів: 98

Сьогодні, 6 березня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та директорами комунальних підприємств. У ході робочої зустрічі було обговорено низку нагальних питань та заслухано звіти про проведену роботу впродовж минулого тижня.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у звичайному режимі. Протягом тижня розглянуто 8 заяв від мешканців громади. Триває підготовка технічної документації для поточного ремонту доріг.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у штатному режимі. Наразі працівниками підприємства проводиться технічне обслуговування водозабірної станції «Північний».

-Адміністрація КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» поінформувала, що протягом тижня аварійних ситуацій не виникало.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» щоденно підтримують належний рівень чистоти вулиць, площ, парків, дитячих, спортивних майданчиків та інших місць загального користування. Наразі основна робота - очищення доріг та тротуарів від соляно-піщаної суміші, що залишилася після зимової ожеледиці та прибирання обочин від бруду. Крім того, у мікрорайонах міста проводять розчищення лотків водовідведення.

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» підтримують санітарний стан кладовищ громади.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» виконують заявки від жителів. Також проведено закупівлю матеріалу для весняних робіт.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. На минулому тижні відбулася спільна рейдова перевірка відділу споживчого ринку та захисту прав споживачів Управління економічного розвитку та інвестицій, Подільського районного управління поліції та Військової служби правопорядку щодо виконання Наказу Оперативного-стратегічного угруповання військ «Одеса» та Одеської ОВА «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин на території Подільської міської територіальної громади». Нагадаємо, пункт перший даного Наказу забороняє продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та інших військових формувань, а також особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо) на території Подільської громади. Всього роз’яснювальною роботою охоплено 15 об’єктів. Проводяться й рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях (складено 4 протоколи).Фото без опису

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти громади працюють стабільно. Ті заклади дошкільної освіти, які мають укриття, з 1 березня працюють до 17:30. У закладах освіти посилюватиметься роз’яснювальна робота з дітьми щодо попередження та протидії поширення агресивної молодіжної субкультури ПВК "Редан", що походить із рф. До даної роботи залучатимуться співробітники Подільського районного управління поліції.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Проводяться консультації, здійснюються нарахування всіх видів державних допомог. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2257.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг надають приймають заяви щодо нарахування пільг та субсидій. Надаються послуги реєстрації/зняття з реєстрації тощо. Продовжується прийом заяв щодо вступу до «Гвардії Наступу».

-Заклади охорони здоров’я працюють звичайному режимі. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми пацієнтів у села громади.

✅За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора