Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ!

Дата: 03.03.2023 15:48
Кількість переглядів: 66

НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ!

На базі Подільського Центру соціальних служб відбулося відкриття дитячої локації. Це стало можливим завдяки тісній співпраці керівництва громади з ГО Громадський Рух «Віра. Надія. Любов». На відкриття завітали і виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег АлбансьФото без описукий, заступники міського голови Таїсія Скрипнік та Людмила Задорожна. Тут дитяча локація повністю укомплектована меблями, має ігрову зону, наповнену сучасними дидактичними та розвиваючими іграшками, а також планшетами, завдяки яким діти зможуть не тільки гратися, а й виконувати домашнє завдання. Обладнання було отримано завдяки спільному проєкту з БФ «СОС-Дитячі Містечка», який виступив донором.  Тут малеча зможе отримати елементи позашкільної освіти, яка чергуватиметься з розвиваючими та творчими іграми. 

Черговий спільний проєкт дозволить розширити доступ дітей та підлітків до інформаційно-освітніх послуг, а також організувати їх дозвілля. Працівники Служби у справах дітей та Подільського міського центру соціальних служб запевняють, що з маленькими відвідувачами та їх батьками увесь час працюватимуть волонтери, які пройдуть відповідне навчання.

Перший захід з найменшими жителями громади у новій дитячій локації пройшов успішно, тож соціальні працівники вже планують наступні.

«Дітям потрібна радість. Попри війну і випробування, діти Подільської громади лишаються дітьми. І ми раді, що можемо повернути дітям радість, украдену війною. Висловлюю щиру вдячність ГО ГР «Віра. Надія. Любов» та БФ «СОС-Дитячі Містечка» за співпрацю та допомогу!», - зазначив очільник громади.

Маємо надію, що робота у сфері протидії безпековим викликам та реалізація спільних проєктів продовжуватиметься і далі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора