Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин на території Подільської міської територіальної громади в період дії воєнного стану.

Дата: 02.03.2023 16:20
Кількість переглядів: 117

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про заборону продажу пива (крім безалкогольного),

алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин на території

Подільської міської територіальної громади в період

дії воєнного стану

 

У зв’язку із введенням воєнного стану, згідно Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та його продовження, згідно Указу Президента країни від 06.02.2023 р. № 58/2023 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», відповідно до статті 17 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», частини 1 статті 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пункт 1.3 спільного наказу голови Одеської обласної військової адміністрації з командиром військової частини А *** від 27.02.2022 р. № 2, керуючись статтею 40, частиною 2 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Заборонити на території Подільської міської територіальної громади в період дії воєнного стану продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин особам у військовій формі зі знаками розрізнення Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони, інших військових формувань та особам зі зброєю.

 

2. Рекомендувати Подільському РУП ГУНП в Одеській області спільно із Управлінням економічного розвитку та інвестиції Подільської міської ради Подільського району Одеської області забезпечити роз’яснювальну роботу та контроль за виконанням пункту 1 цього рішення, з урахуванням норм КУпАП.

 

3. Рекомендувати власникам торгових об’єктів забезпечити наявність інформаційних табличок (виготовлених за допомогою копіювальної техніки) про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин, категорії осіб, зазначеній, в пункті 1 цього рішення.

 

4. Відділу комунікацій та інформаційної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Самборська О.С.) забезпечити оприлюднення цього рішення на сайті громади.

 

5. Рішення набуває чинності з 02.03.2023 року.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника фінансового управління МУЗИЧУК О.В.

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                          Олег АЛБАНСЬКИЙ

 

02.03.2023 р.

     № 53.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора