Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду.

Дата: 27.02.2023 16:24
Кількість переглядів: 97

Традиційно, на початку робочого тижня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та директорами комунальних підприємств. У ході робочої зустрічі було заслухано звіти з основних напрямків діяльності за минулий тиждень та визначено пріоритети на поточний.

Про головне:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Наразі триває підготовка технічної документації для поточного ремонту доріг. Продовжується робота і з квартальними.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Аварійних ситуацій на мережах водопостачання протягом минулого тижня не виникало.

-Аварійні бригади КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працюють цілодобово. Працівники підприємства проводять ремонтні роботи тепломереж у ЗЗСО №4.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» продовжують робити нашу громаду чистою і затишною. Вулиці, площі, паркові та зелені зони щоденно ретельно прибираються, вивозиться сміття тощо. Були виконані роботи з розчищення лотків водовідведення, ремонт дорожніх знаків, а також зварювальні роботи на дитячих та спортивних майданчиках. Міські клумби готують до висадки сезонних квітів.

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Так, виконується прибирання на закріплених територіях, ремонт під’їздів та внутрішньо будинкових мереж тощо.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжують утримувати у належному санітарному стані кладовища громади.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Проводяться спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях (з початку 2023 року вже складено 16 протоколів). Активно продовжується співпраця із Установою «Агенція регіонального розвитку Одеської області». Так, днями фахівці Управління відвідали тренінг «Основи проєктної діяльності ініціатив в енергетичній сфері» за проєктом «Підвищення рівня обізнаності та поінформованості пілотних громад Півдня та Сходу України щодо енергетичної безпеки та альтернативних джерел енергії».Фото без опису

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють. З метою забезпечення вільного доступу до навчального процесу всім її учасникам, в межах домовленостей Міністерства освіти і науки України , Міністерства цифрової трансформації України , Google та ЮНЕСКО, за сприяння Фундаціі Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft», на минулому тижні заклади загальної середньої освіти Подільської громади отримали ноутбуки та хромбуки. Також, ті заклади освіти, які мають укриття, повністю забезпечені генераторами на випадок довготривалих відключень електроенергії. На поточний тиждень заплановано спортивні заходи.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Проводяться консультації, здійснюються нарахування всіх видів державних допомог. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг надають консультації жителям громади щодо нарахування пільг та субсидій, реєстрації/зняття з реєстрації тощо. Продовжується прийом заяв щодо вступу до «Гвардії Наступу».

-Заклади охорони здоров’я працюють у посиленому режимі. За інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги, у Подільську зафіксовано зростання захворюваності на COVID-19. Також, лікарі первинки здійснили два виїзних прийоми пацієнтів у села громади, де проведено планове щеплення малечі.

✅За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора