Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування пам'яті загиблих воїнів України.

Дата: 24.02.2023 14:40
Кількість переглядів: 174

Сьогодні – рік повномасштабної війни, яку росія веде проти України. Проти кожного з нас. Сьогодні – ще один рік спротиву, самовідданого та героїчного захисту України, своїх сімей, своїх домівок, майбутнього своїх дітей, своєї держави.

Внаслідок підступного авіаударуФото без опису по одній із військових частин, у перший день війни Подільщина втратила 22 військовослужбовця, Захисників та Захисниць України, наших земляків.

Вшанували пам’ять полеглих воїнів на місці трагедії та на Алеї Слави сьогодні голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко та виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Кожного дня ми вшановуємо пам’ять полеглих та дякуємо живим воїнам, нашим Героям-Захисникам за те, що можемо жити і працювати у вільній країні. Велика повага кожному бійцю, кожному військовому, який захищав та захищає сьогодні нашу країну!

Україна обов’язково переможе. Важливо, ніколи не забувати ціну цієї Перемоги!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора