Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 24 лютого 2023 року, виповнюється рік з того страшного дня, коли росія почала жорстоке і нищівне повномасштабне вторгнення на територію Незалежної України.

Дата: 24.02.2023 08:08
Кількість переглядів: 84

Сьогодні, 24 лютого 2023 року, виповнюється рік з того страшного дня, коли росія почала жорстоке і нищівне повномасштабне вторгнення на територію Незалежної України.

Ми вже рік захищаємФото без описуо свою державу на всіх фронтах — воєнному, інформаційному..Кожного дня українці, у різних куточках світу нагадують всій планеті, що росія вже 365 днів знищує нашу державу та чинить геноцид українського народу.

Рік ми демонструємо свою єдність не ворогу, а самим собі, бо наша єдність – це наша сила. Наш прапор – це наші кольори майбутньої перемоги. А наша воля – це наш вибір.

П’ята ранку 24 лютого 2022 року. Подільщина прокинулася від потужного вибуху. Внаслідок російського ворожого удару по одній із військових частин, загинули 22 військовослужбовця – наші земляки. Та хвилина, хвилина жаху, ступору і розуміння – почалося – закарбувалася в пам’яті, мабуть, кожного подільчанина назавжди.

З початком кривавої війни всі плани Подільської громади було переорієнтовано з урахуванням воєнного часу. Але при цьому робота Подільської міської ради впродовж 2022 року спрямовувалась на забезпечення подальшого розвитку всіх сфер життєдіяльності громади та підвищення добробуту населення.

Усі зусилля були спрямовані на забезпечення військових потреб, соціальний захист населення та підтримку внутрішньо переміщених осіб, стабільне функціонування закладів освіти, охорони здоров’я і комунальних підприємств.

Цей рік про війну, відчай, надію, патріотичність та роботу попри обставини. Це наш шлях — вільних та сильних людей великої країни.

Ми безмежно вдячні нашим Захисникам та Захисницям за мужність, стійкість та витривалість. Вдячні за те, що твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її гідність та недоторканість. Ви робите все можливе та неможливе, щоб ми мали змогу жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській державі. Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України. Але спокій наших міст теж має свою чорну та страшну ціну. Ми пам’ятаємо всіх наших Героїв! Вдячні подільчанам, які з перших днів згуртувалися і продовжують надавати систематичну допомогу українській армії та нашим співгромадянам! Дякуємо за все!

Ми стали сильнішими, з чітким баченням майбутнього, з розумінням, що весь світ з нами. Бережемо нашу єдність та підтримуємо один-одного! Переможемо!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора