Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання двадцять шостої сесії міської ради.

Дата: 22.02.2023 16:25
Кількість переглядів: 146

Сьогодні під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови - секретаря Подільської міської ради Олега Албанського відбулося засідання двадцять шостої сесії міської ради. На пленарному засіданні був присутній голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.Фото без опису

На порядок денний винесено 16 важливих рішень з питань, які попередньо детально розглянули та опрацювали на постійних комісіях міської ради.

Першим доповідав заступник міського голови Анатолій Корчовий. Стосувалися проекти рішень затвердження актів визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок, укладання договору оренди землі, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду та в постійне користування, а також погодження проектів, перед проектних рішень і схем будівництва (реконструкції) об’єктів та інженерних мереж критичної інфраструктури на території Подільської міської територіальної громади тощо.

Далі доповідала Людмила Задорожна, заступник міського голови. Рішенням депутатів внесено зміни до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Подільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

З проектом рішення про затвердження звіту про виконання бюджету Подільської міської територіальної громади за 2022 рік доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради. Було наголошено, що впродовж всього року основні зусилля громади були направлені на фінансову допомогу Збройним Силам України, Територіальній обороні тощо.Фото без опису

Крім того, були внесені зміни та доповнення до Програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ та підрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському районному центру комплектування та соціальної підтримки, які розташовані на території Подільської громади на 2022-2024 роки.

Рішенням депутатів затверджено і Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Подільській громаді, з якого доповідала керуюча справами виконавчого комітету міської ради Олена Чуприна.

Наприкінці пленарного засідання Алла Омельчук, начальник управління економічного розвитку та інвестицій, поінформувала присутніх про здійснення регуляторної політики виконавчим комітетом Подільської міської ради у 2022 році.

Розглядався і ряд інших питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора