Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма повоєнного відновлення та розвитку Одеської області!

Дата: 21.02.2023 16:17
Кількість переглядів: 140

Настав той час, коли важлива не тільки перемога агресора на фронті, а й відбудова нашої країни, тому необхідно вже зараз працювати над програмою відновлення на державному, регіональному та на рівні кожної громади. Одеська обласна державна адміністрація та Агенція регіонального розвитку Одеської області почала процес роботи над розробкою стратегії розвитку і плану відновлення нашого регіону та активно веде перемовини з донорами та країнами партнерами.

В рамках міжнародного співробітництва Одеська обласна державна адміністрація долучила експертів із Швейцарської організації Decentralization for Improved Democratic Education (DECIDE).

ГО « Агентство Ефективних Рішень» в межах програми «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International Development), долучили до процесу розробки як партнерів Одеської області.

Вже проведено ряд зустрічей, опрацьована дорожня карта, здійснюється підготовча робота. Планується поєднання експертів із різних галузей для створення практичного плану бачення майбутнього.

Відновимо регіон разом !

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора