Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ СЕКТОРУ АГРІ-ФУД: отримайте консультаційну підтримку для вашої компанії задля стійкості бізнесу та забезпечення продовольчої безпеки України

Дата: 21.02.2023 10:57
Кількість переглядів: 71

В умовах воєнного стану продовольча безпека держави має критичне значення. Відтак надзвичайно важливими є забезпечення стійкості компаній, задіяних у цій сфері, створення умов для їх безперервної діяльності та розвитку. Саме з цією метою програма міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» та Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs] за фінансування 🇪🇺Європейського Союзу та уряду 🇩🇪Німеччини ініціюють спільний проєкт, який передбачає ⏳80 годин роботи спеціально підібраних консультантів в інтересах компанії-учасниці. Консультації є повністю безоплатні для 35 компаній, які пройдуть відбір.

Вимоги до учасників:

Компанія має бути задіяна в аграрно-виробничому ланцюгу постачання, а саме:

-Постачальники (сировина, насіння, засоби захисту рослин тощо).

-Виробники, постачальник обладнання для харчової промисловості тощо

-Сільгоспвиробники (рослинництво, тваринництво тощо).

-Переробники сільськогосподарської продукції, харчова промисловість.

-Дистриб’ютори (гуртова торгівля сільськогосподарською продукцією та продуктами харчування.

-Роздрібна торгівля продуктами харчування.

-Мати кількість співробітників від 11 до 50.

-Бути зареєстрованими в найбільш постраждалих областях на не-окупованих територіях не пізніше листопада 2021 року (Харківська, Запорізька, Херсонська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Сумська, Чернігівська, Одеська, Дніпровська, Київська області).

-Мати здатність до швидкого розвитку, швидкого розширення виробництва та надання послуг, які роблять внесок в нормалізацію місцевої економіки та продовольчої безпеки.

-Від одного підприємства може бути подана лише одна заявка (пов'язані компанії не можуть подавати заявки).

Мета консультацій:

-Ідентифікувати зовнішні та внутрішні причини порушення безперервності та стійкості Вашого підприємства в поточних умовах.

-Ідентифікувати зроблені та розробити нові заходи, які дозволять забезпечити безперервність діяльність в поточних умовах (діагностика і переналаштування бізнес-моделі – включаючи фінансову модель, організаційної моделі, партнерської моделі, моделі управління).

-Розробити ключові підходи до подальшого розвитку МСБ (стратегії цифровізації, інтернаціоналізації, маркетингу та продажів, організаційного розвитку).

-Досягти усвідомлення джерел та ризиків для стійкості лідера, команди та компанії.

-Усвідомити та структурувати розуміння потенціалу і зони розвитку ініціатора/ініціаторки запиту проекту консалтингу та його/її МСП.

Як долучитися до проєкту:

-Заповнити анкету самооцінювання до 22 лютого 2023 року 22:00 (за Києвом) – https://bit.ly/3Xg4h2T (дані збирає, опрацьовує та зберігає kmbs)

-Пройти незалежний відбір (результати будуть повідомлені до 01 квітня 2023 року).

-Отримати консультації (до серпня 2023 року).

У разі виникнення запитань, звертайтеся на електрону пошту: 📧olena.yehorova@kmbs.ua або за номером телефону 📲+380 50 191 40 30.

________________________________________

Проєкт здійснюється за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ Ukraine. Мета програми – створити кращі умови для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), підтримати інновації та стимулювати експорт, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Виконавець проекту – Києво-Могилянська Бізнес-Школа [kmbs].

Зміст консультацій в межах проекту є виключною відповідальністю kmbs і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

#eu4business, #MovingForwardTogether, #sme_support_EU_GIZ, #BIOs_support_EU_Germany_GIZ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора