Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 20 лютого, відбулась щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств громади, яку провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Дата: 20.02.2023 14:51
Кількість переглядів: 86

Сьогодні, 20 лютого, відбулась щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств громади, яку провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Під час наради присутні звітували про проведену роботу, інформували про стан справ у їхніх сферах та повідомили про найближчі плани.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівці опрацьовують заяви та скарги від мешканців громади.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» повідомила, що протягом минулого тижня аварійних ситуацій на мережах водопостачання не виникало. Підприємство працює у штатному режимі.

-Аварійні бригади КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» чергують цілодобово. Наразі фахівці займаються технічним обслуговуванням генератора, який підприємство отримало від західних партнерів. Опісля відбудуться випробовування щодо його підключення до однієї із найбільших котелень.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» постійно дбають про належний санітарний стан територій громади і щоденно їх упорядковують. Так, виконується прибирання вулиць, площ, паркових зон тощо. Утримуються у належному санітарному стані квітники і клумби.

-КО «Міськсвітло» працює у звичайному режимі.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжують підтримувати санітарний стан кладовищ.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Щоденно контролюється робота громадського транспорту. На маршрути виходить 15-16 автобусів загального користування. Проводяться спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях (на минулому тижні складено 2 протоколи). Продовжується робота і з залучення інвестицій до громади.Фото без опису

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі. У межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю», Подільська громада отримала комп’ютерну техніку для педагогів. Також, наразі проводиться моніторинг діяльності закладів освіти громади. Цими вихідними команда Подільського молодіжного центу «Loft» вирушила до м. Вінниця, аби перейняти досвід і знання Вінницького обласного молодіжного центру "Квадрат".

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Здійснюються нарахування всіх видів державної допомоги. Фахівцями надаються консультації і внутрішньо переміщеним особам, яких у громаді зареєстровано 2249.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг надають консультації жителям громади щодо нарахування пільг та субсидій. Продовжується прийом заяв щодо вступу до «Гвардії Наступу».

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинної ланки здійснюються виїзні прийоми у села громади.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора