Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПАМ'ЯТЄМО ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

Дата: 20.02.2023 08:27
Кількість переглядів: 96

20 лютого в історії України та в пам’яті українців закарбувався як день вияву неймовірної громадянської самовідданості, мужності, силу духу та стійкості у своїх поглядах людей, що, зрештою, змінили хідФото без опису історії нашої держави…

Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це сльози нашої нації і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас, за те, що перевернули свідомість українців, змусивши нас боротися..

Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшний період нашої історії. Сьогодні молодь наслідує ту громадянську свідомость і мужність, яку виявили Герої Небесної Сотні. Кожен наш день боронять і творять гідні й вільні люди. Саме Небесна Сотня є прикладом патріотизму та надихає наших Захисників гідно відстоювати Незалежність України.

Курс на євроатлантичну інтеграцію, за що боролися Герої Небесної Сотні та активісти Революції Гідності є незмінним, як і прагнення українського народу закінчити Перемогою війну з російськими окупантами, відновити свою територіальну цілісність та побудувати сучасну, процвітаючу, європейську державу.

Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Ми вклоняємося кожному, хто виступив проти авторитарного режиму, і всім тим, хто зараз захищає нас від російського ворога, не втрачає гідність на усіх рівнях в щоденному житті задля кращого майбутнього.

Шануємо і пам’ятаємо перших Героїв російсько-української війни у XXI столітті!

Слава Україні!

Слава її Героям!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора