Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сервісні центри МВС розширюють географію надання своїх послуг (м. Одеса)

Дата: 16.02.2023 14:15
Кількість переглядів: 76

Перші кроки до впровадження сервісних послуг МВС через ДП «Документ» у місті Одеса — зроблено.

Цього місяця між Регіональним сеФото без описурвісним центром МВС Одещини та ДП «Документ», який входить до сфери управління Державної міграційної служби України, було розпочато співпрацю у сфері надання послуг з обміну національного посвідчення водія, в тому числі виданого вперше.

«Метою співпраці є організація співробітництва у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ. Війна — не привід зупинятися. Трудимося зі ще більшим запалом й продовжуємо розвиватися та працювати для вас» — наголосив керівник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області Михайло Козловський.Фото без опису

Спираючись на статистичні дані, послуга з обміну посвідчення водія користується найбільшим попитом серед громадян, особливо в період дії воєнного стану. За січень майже 5 тисяч осіб звернулися до сервісних центрів МВС Одещини аби обміняти посвідчення водія, в тому числі після їх втрати.

Відтепер, в Одеській області громадяни можуть обмінювати своє водійське посвідчення не лише у сервісних центрах МВС та ЦНАПах, а й у підрозділах ДП «Документ».

Наразі, громадяни можуть здійснити обмін національного посвідчення водія на 4 локаціях за такими адресами:

  • ЦНАП — м. Одеса, вул. Косовська, 2-Д;  
  • ЦНАП — смт. Авангард, вул. Добрянського, 30;
  • ЦНАП — Одеська область, с. Крижанівка, вул. Ветеранів, 5;
  • ЦНАП — Одеська область, с. Фонтанка, вул. Степна, 4;
  • ДП «Документ» — м. Одеса, вул. Катериненська, 27/1.

У підсумку, Михайло Козловський наголосив: «Наша взаємодія між Державним підприємством «Документ» та ЦНАПами має бути всеосяжною. Варто працювати злагоджено. Пріоритетом й надалі залишається спрощення отримання громадянами державних послуг в найкоротші терміни. Усі ми згуртовані й максимально вмотивовані. Працюємо і не зупиняємося».

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора