Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська громада разом зі всією Україною відзначила День Єднання!

Дата: 16.02.2023 14:00
Кількість переглядів: 96

Подільська громада разом зі всією Україною відзначила День Єднання! Цей день несе собою важливу мету: показати, що українці - єдина нація, яка любить свою землю.

На центральній площі міста відбувся урочистий захід за участі керівного складу Подільської міської територіальної громади, районної військової адміністрації, працівників силових структур, освітян та громадськості.

З нагоди свята було розгорнуто велике полотнище прапора України, урочиста церемонія підняття Державного прапора за участі військовослужбовців та виконання гімну України на відзнаку нашої боротьби та нашої волі до свободи в обранні власного шляху.

Спільний молебень здійснив настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько. Учасники заходу молились за наших військових і мир в Україні.

На завершення присутні вшанували пам'ять борців за Незалежність України покладанням квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка та хвилиною мовчання.

Сьогодні Україна переживає найскладніші часи. Мужні воїни боронять наші землі від російського ворога.

Але, як і завжди в тяжкі хвилини, українці гуртуються, об’єднуються у спільній боротьбі за непохитний суверенітет нашої держави. Ми любимо свою Україну і будемо боротися до кінця за її Незалежність.

Ми сильні, коли ми єдині!🇺🇦

Слава Україні!

Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора