Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільській громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2023 13:37
Кількість переглядів: 96

Цього року виповнюється 34 роки з часу виведення військ з Афганістану. 15 лютого ми вшановуємо загиблих у «гарячих точках» та висловлюємо глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військову присягу.

З цієї нагоди біля Пам’ятного знакФото без описуу воїнам-інтернаціоналістів, аби вшанувати пам’ять загиблих та віддати шану учасникам бойових дій, відбувся мітинг-реквієм за участі представників міської та районної влади, Спілки ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів м. Подільськ, рідних та близьких загиблих воїнів-афганців, силових структур та громадськості.

У своєму виступі виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський зазначив, що героїчність та патріотизм Захисників минулого тісно переплелась зі свідомістю, чесністю та хоробрістю наших військових, які тримають лінію оборони зараз, у кривавій війні із рашистькою ордою. Воїни-інтернаціоналісти є взірцем для нинішніх Героїв України, служіння народу та державі у наші дні.

Учасники заходу хвилиною мовчання пом’янули воїнів, які загинули на чужих землях, виконуючи свій громадянський обов’язок. Мітинг завершився покладанням квітів до Пам’ятного знаку, як символ вдячності кожному воїну, який віддав життя за мир у різних куточках Землі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора