Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Координаційного штабу з гуманітарних питань Подільської міської територіальної громади.

Дата: 14.02.2023 13:10
Кількість переглядів: 103

Сьогодні, під головуванням заступника Подільського міського голови Людмили Задорожної, відбулось чергове засідання Координаційного штабу з гуманітарних питань Подільської громади.

На засіданні розглядалися пФото без описуитання співпраці з благодійними організаціями, отримання та роздачі гуманітарної та благодійної допомоги жителям громади і внутрішньо переміщеним особам.

У ході зустрічі, керівники структурних підрозділів міської ради, які визначені отримувачами гуманітарної допомоги, проінформували присутніх про проведену роботу за минулий тиждень.

У своїй доповіді, голова громадської організації «Організація ветеранів України» Подільської громади Степан Бацура зазначив, що на даний час організацією призупинено запис на отримання гуманітарної допомоги осіб з інвалідністю та одиноких пенсіонерів з пенсією у розмірі до 3 тис. грн. у зв’язку із великою кількістю заяв, які потребують додаткового опрацювання. Наступний запис буде здійснюватися з 20 лютого поточного року.

Також, особливу увагу було приділено веденню документації (складський та бухгалтерський облік згідно чинного законодавства).

Розглядалися й інші робочі питання.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора