Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій громади відбулась у виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 13.02.2023 15:35
Кількість переглядів: 75

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева робоча нарада із заступниками, директорами комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів міської ради. У ході зустрічі було обговорено основні питання життєзабезпечення громади, а також поточний стан справ та планування подальшої роботи у різних галузях.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівці опрацьовують заяви та скарги від жителів. Проводиться активна співпраця із проектантами по капітальному будівництву укриттів у закладах освіти громади.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Працівниками підприємства завершуються ремонтні роботи мереж водопостачання в одному із дитячих садочків громади. Крім того, здійснюється технічний огляд водозабірної станції «Північний». Також, днями підприємство отримало генератор потужністю 120 кВт від «UNICEF».

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працює у штатному режимі. На випадок довготривалого відключення електроенергії, всі генератори забезпеченні паливом. Також фахівці підприємства працюють над під’єднанням до однієї із великих котелень генератора потужністю 500 кВт, який був отриманий від провідної Агенції США з міжнародного розвитку «USAID».

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» щоденно прибирають вулиці, площі, зелені зони тощо. У паркових зонах була проведена зачистка дерев, клумб. Також протягом минулого тижня відремонтовано обладнання дитячих та спортивних майданчиків у мікрорайонах міста. На вул. Вокзальній встановлено додатковий сміттєвий контейнер.

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» проводять підрізання дерев на кладовищах.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Щоденно контролюється робота громадського транспорту. Проводяться спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Спільно із Подільською філією Одеського обласного центру зайнятості продовжується робота щодо працевлаштування ВПО. Крім того, готуються заявки на участь громади у грантових програмах.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Заклади освіти громади працюють у штатному режимі. Діти забезпечені гарячим харчуванням, у приміщеннях зберігається відповідний температурний режимі. Також, відсьогодні, учні ЗЗСО №2 продовжуватимуть навчання за змішаною формою безпосередньо у самому закладі.Фото без опису

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Здійснюються нарахування всіх видів державної допомоги. Фахівцями надаються консультації і внутрішньо переміщеним особам, яких у громаді зареєстровано 2235.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг надають консультації жителям громади щодо нарахування пільг та субсидій. Продовжується прийом заяв щодо вступу до «Гвардії Наступу».

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинної ланки здійснюються виїзні прийоми у села громади.

✅За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора