Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлення енергосистеми Одещини триває: ДТЕК публікує тестові графіки подачі світла.

Дата: 10.02.2023 08:16
Кількість переглядів: 95

На Одещині тривають роботи НЕК Укренерго з відновлення пошкоджених об’єктів енергетики. За допомоги енергетиків ДТЕК частина ремонтів з відновлення мереж вже виконана. Завдяки цьому ДТЕК Одеські електромережі публікує графіки електропостачання для мешканців Одеської області. Перші кілька днів графіки працюватимуть у тестовому режимі, триватиме перевірка робочого стану енергосистеми. Тому можливі неточності в роботі графіків.

Просимо набратись витримки та поставитись з розумінням до ситуації. Енергетики та місцева влада роблять все необхідне, щоб ситуація стабілізувалась і в Одесі та Одеському районі з наступного тижня запрацювали чіткі і зрозумілі графіки відключень.

Оновлені графіки відповідно до поточної ситуації виглядають так:

➡️ Світло є. Періоди, коли планується включення світла. Це білий колір на графіку;

➡️ Світла немає. Періоди, коли заплановані відключення світла для того, аби збалансувати енергосистему та запобігти аваріям. Сірий колір на графіку;

➡️ Можливі включення. Періоди, коли світло буде подаватись, якщо знижуватиметься дефіцит електроенергії та навантаження на електромережі. В ці періоди рекомендуємо не користуватися ліфтами. Світло-сірий колір на графіку.

Також, відтепер всі споживачі розділені на 6 груп відключень. Це необхідно для того, аби забезпечити справедливість та почерговість подачі світла всім мешканцям області.

Важливо пам’ятати. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках. Прості поради як вмикати електроприлади без шкоди для енергосистеми шукайте тут.

В області продовжуються ремонти на пошкоджених енергооб’єктах.

Енергетики цілодобово проводять необхідні роботи. Наші фахівці в складі 2 бригад допомагають НЕК Укренерго якомога швидше закінчити ремонт. Також продовжується перепідключення об’єктів критичної інфраструктури до генераторів. Спільними зусиллями енергетики та місцева влада роблять все можливе, щоб ситуація зі світлом на Одещині покращилась.

ГРАФІКИ: https://www.dtek-oem.com.ua/ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора