Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 03 лютого 2023 року.

Дата: 08.02.2023 08:25
Кількість переглядів: 120

КВЕП «Подільськводоканал»  Аварійно-диспетчерською службою виконано 6 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Армійська, 592; вул. Соборна, 117; вул. Гагаріна, 128 та ін. 

Силами цеху водопостачання виконано 0 заявки.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за 23 заявками    абонентів: вул. Вокзальна, 24; вул. Л. Товстого, 1; вул. Кузовкова, 8 та ін.

Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

 

КВЕП « Подільськтеплокомуненерго»  Котельні працюють у штатному режимі, теплоносій подається згідно температурного графіка.

Загальна кількість укладених договорів на технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем опалення складає – 78.

За період 30.01.2023р. по 03.02.2023р. від абонентів надійшло усних заяв - 5 та письмових - 4  . З них :

- аварійний ремонт труб у підвальному приміщенні – 1;

- холодні опалювальні прилади – 4.

 

Компанія «Міськсвітло».  Проведено технічне обслуговування  та ревізія щитів обліку при ТП 339, 338, 318, 307, 309, 359, 315, 316, 320, 335, 310, 331, 365, 321, РП 2, РП 3.

Проведено підчищення зелених насаджень вздовж мереж вуличного освітлення на перехресті вулиць Соборна – просп. Перемоги.

Проводиться освітлення вулиць за допомогою генераторів : ТП  310, ТП 380, 302.

 

КНП МОК « Чиста громада»  Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Шкільна, проспект Перемоги. Виконані роботи з підрізання дерев  по вулиці Л.Толстого, по вулиці Ткаченка, у парку біля «Укртелеком» по проспекту Перемоги . Виконані роботи з поточного ремонту качелі «Гойдалка на ланцюгах» у парку біля «Укртелеком» по проспекту Перемоги. Виконані роботи з поточного ремонту лавки у парку «Вічний вогонь» по вулиці Соборна.. Виконані зварювальні роботи по ремонту футбольних воріт у парку біля «Укртелеком» по проспекту Перемоги. Виконані роботи по посипці піщаною сумішшю проїзної частини міста по автобусним маршрутам м. Подільськ, тротуарів, перехресть та пішохідних переходів. Виконані роботи по завозу піску по кучам та в ящики під пісок. Виконані роботи по розчистці від снігу проїзної частини міста по автобусним маршрутам м. Подільськ, тротуарів, перехресть та пішохідних переходів. Виконані роботи по ремонту металевої урни на перехресті вулиці Шкільна та проспект Шевченка.     

Виконуються роботи зі щоденного прибирання парків та скверів міста Подільськ. Виконані роботи по розчищенню тротуарів від снігу в парках та скверах міста Подільськ.  Виконані роботи з посипання пішохідних доріжок в парках та скверах міста Подільськ. Виконані роботи з підрізання гілок в парках та скверах міста Подільськ.

У с. Липецьке щоденно виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконуються роботи з посипання піском тротуарів, перехресть та проїзної частини.

 

ПП «Городок – КВП» Ремонт у 2-му під'їзді у ж/б 40/1 по вул. Армійській.  Ремонт    вхідних дверей  у ж/б 603  по вул. Армійській. Ремонт вхідних дверей та лавок  у ж/б 520 по вул. Армійській. Ремонт поручнів  у 2-му під'їзді у ж/б 619 по вул. Армійській. Ремонт слухових вікон у ж/б 606 по вул. Армійській. Ремонт скління в 10-му під'їзді у ж/б 544 по вул. Армійській. Ремонт козирка на вході в під'їзді у ж/б 40/3 по вул. Армійській. Ремонт козирка на вході в під'їзді у ж/б 607 по вул. Армійській. Розвезення піску по всьому житловому масиву. Посипка піском автошляхів. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³. Електриком  підприємства  виконано  заяв 11 від  мешканців  будинків . Протягом  тижня  здійснювалось прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

 

ПП «Курінь» Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків, та заміна на нові.Прочищенно вентиляційний канал в квартирі будинку  вул.Соборна 245. Проведено остіклення вікон,  та заміну підвіконня в під їзді будинку по вул.Мельниченка 124, продовжується  ремонт під їздів будинку вул.Мельниченка 124, ремонт під їзда в будинку по вул.Шкільна 2.Виготовлено та установлено нові дерев яні поручні  до сходових клітин в під їзді та на ганку будинку по вул.Шкільна 2. Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків .

  Проводиться:

 - установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів;

-  вивозиться негабаритне сміття, посипаються піском доріжки, міждомові проїзди;

-  екстрених викликів електрика –8;

-  сухе прибирання сходових клітин під їздів;

-  прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

    

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖГКАЗВ  розглянуто 14 звернень мешканців громади з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 5 чол. ( в телефонному режимі)  5 чол.- на особистому прийомі. Усім ,хто звернувся, надані обґрунтовані відповіді та  роз’яснення. Підготовлено  5 звітів.

31.01.22023 року здійснено виїзд по скаргам наших мешканців та проведено оглядову рейд перевірку по Черемушкам  на предмет дотримання належного санітарного стану.

Складено 1 адміністраитвний протокол за ст. 152 на гр .О відносно знесення зелених насаджень на території міста без наявності відповідного дозволу.            Загалом мешканці, які звернулися до департаменту з різнобічних питань усно та письмово отримали обгрунтовні відповіді у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2 -35 -96.  

 

Директор Департаменту                                                                                    О.І. Чернега

                                                                        

 

 

 

    Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора