Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева нарада із керівниками структурних підрозділів міської ради та директорами комунальних підприємств під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 07.02.2023 16:45
Кількість переглядів: 131

Сьогодні, 7 лютого, керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень на щотижневій нараді у виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Зокрема, працівниками відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади розглянуто 14 звернень від громадян, за результатами виїзних рейдових перевірок складено 1 протокол. Триває робота і з боржниками по тимчасовим спорудам.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Виконуються роботи у житлових будинках, а також у дошкільних закладах освіти. Також виконано аварійну подачу води у резервуар у м-ні «Північний».

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує виконувати покладені на підприємство зобов’язання. Цілодобово чергують аварійні бригади. Також проводиться технічне обслуговування генераторів, які надають можливість працювати малим котельням під час відключення електроенергії.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» щодня стабільно забезпечують життєдіяльність громади. За будь-яких погодних умов роблять все, аби місто радувало чистотою і затишком. Так, комунальники наводять лад на вулицях, пішохідних зонах, доглядають парки та зелені зони. Крім того, протягом минулого тижня виконано ремонт дитячих та спортивних майданчиків у мікрорайонах міста. Такі ж роботи проводяться і у с. Липецьке.Фото без опису

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжують підтримувати санітарний стан кладовищ.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт працює стабільно. Посилено моніторинг руху чергових автобусів. Проводяться спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Ведеться активна співпраця із аграріями Подільської громади. Продовжується і робота щодо працевлаштування ВПО.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Заклади загальної середньої освіти працюють за змішаною формою навчання. Подільським молодіжним центром «Loft» продовжується робота із дітьми та молоддю.

-Управління культури і туризму: Завершено ремонт укриття міського Будинку культури.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян. Здійснюються нарахування всіх видів державної допомоги. Фахівцями надаються консультації і внутрішньо переміщеним особам, яких у громаді зареєстровано 2230.

-Працівники Центру надання адміністративних послуг надають консультації жителям громади щодо нарахування пільг та субсидій. Продовжується прийом заяв від власників житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі.

✅За підсумками проведення наради, виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським дано конкретні доручення на виконання поставлених завдань та визначено терміни їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора