Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 01.02.2023 09:48
Кількість переглядів: 113

26 проєктів рішень, що стосувалися різних галузей життєдіяльності громади, розглянули 31 січня на засіданні виконавчого комітету. Головувала перший заступник Подільського міського голови Олена Музичук.

Низка проєктів, розглянутих членами виконкому, була пов’язана з галузями ЖКГ. Першою доповідала Ольга Сімонова, в.о. заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Так, присутніми здійснено розбір заяв жителівФото без опису міста, внесено зміни до складу комісії по розгляду земельних спорів на території громади. Крім того, рішенням виконавчого комітету внесено зміни до складу комісії з питань розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобі пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі.

Далі доповідала Олена Чернега, директор Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин. Проєкти рішень стосувались затвердження переліку об’єктів на будівництво об’єктів комунальної власності на 2023 рік за кошти Подільської громади, створення комісій по прийому-передачі з балансу Департаменту ЖКГ на баланс військових частин матеріально-технічних засобів, товарів повсякденного побутового вжитку, продуктів харчування та медикаментів, автомобільних шин тощо.

Про організацію громадських робіт тимчасового характеру на території Подільської громади у 2023 році доповідала Алла Омельчук, начальник Управління економічного розвитку та інвестицій. З метою додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки і забезпечення тимчасової зайнятості безробітних, членами виконкому затверджено Перелік видів громадських робіт, визначено комунальні підприємства та структурні підрозділи міської ради, на яких планується організація цих робіт.Фото без опису

З питаннями, що стосуються захисту прав дітей, доповідала Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей.

У ході засідання було внесено зміни до Порядку надання матеріальної допомоги вразливим категоріям населення громади, а також затверджено Порядок призначення та реєстрації помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки. Доповідала Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я.

Заслухали члени виконавчого коФото без описумітету і проєкти рішення про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення, про прийняття та зняття з квартирного обліку та інші. Інформувала керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради Олена Чуприна.

Про виконання бюджету Подільської міської територіальної громади за 2022 рік доповідала перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук, яка наголосила, що впродовж всього року основні зусилля були направлені на допомогу Збройним Силам України, Територіальній обороні тощо. Також значна увага приділялася облаштуванню укриттів у закладах освіти громади. Робота в цьому напрямку триває. Крім того, у 2022 році була погашений залишок місцевого запозичення 2021 року за рахунок перерозподілу зекономлених коштів у розмірі майже 10 млн. грн., аби не переплачувати суттєво збільшенні відсотки.

Розглядався і ряд інших питань, з яких прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора