Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 27 січня 2023 року.

Дата: 31.01.2023 15:34
Кількість переглядів: 120

КВЕП «Подільськводоканал»   Аварійно-диспетчерською службою  виконано 6 заявки абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Армійська, 40/4; вул. Кузовкова, 4; вул. Гагаріна, 126 та ін. 

Силами цеху водопостачання виконано 2 заявки: вул. Шевченка центр «Родина»; вул. Черняхівського, 4.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за 19 заявками    абонентів: вул. Терешкової, 2; вул. Соборна,245; пр. Перемоги, 11 та ін.

Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

     

 

КВЕП « Подільськтеплокомуненерго»  Котельні працюють у штатному режимі, теплоносій подається згідно температурного графіка.

Загальна кількість укладених договорів на технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем опалення складає – 77.

За період 16.01.2023р. по 20.01.2023р. від абонентів надійшло усних заяв - 5 та письмових - 1  . З них :

- аварійний ремонт опалювального приладу – 1;

 - аварійний ремонт труб у підвальному приміщенні – 2;

 - холодні опалювальні прилади – 3.

 

Компанія «Міськсвітло».  . Забезпечення безперебійного живлення світлофорного об’єкту  на перехресті вулиць Соборна – Шкільна.

  Проведено технічне обслуговування світлофорних контролерів на перехресті вулиць Соборна – Армійська, Соборна – Успенська, Соборна – Шкільна, Соборна – Сільськогосподарська, Соборна – просп.. Перемоги.

  Проведено підчищення зелених насаджень вздовж мереж вуличного освітлення по вул. Армійська.

  Проведена заміна ламп на світлофорних об’єктах на перехресті вулиць Соборна – Шкільна – 2 од., Соборна – просп. Перемоги – 1 од.

  Проводиться освітлення вулиць за допомогою генераторів : ТП  310, ТП 380, 302.

 

.

  

КНП МОК « Чиста громада» Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Шкільна, проспект Перемоги. Виконані роботи з поточного ремонту елементів дитячого майданчика по пр-ту Перемоги біля «Укртелеком», а саме зварювальні роботи по закріпленню ланцюгів качелі «Гойдалка». Виконані роботи з підрізання дерев по вулиці Армійська по автобусному маршруту. Виконані зварювальні роботи по закріпленню металевої огорожі футбольного поля по пр-ту Перемоги. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення на перехресті вулиці Зелена та провулок Бочковича, по вулиці Соборна біля АЗС «Рута», по вулиці Некрасова, Л.Толстого, проспект Перемоги, провулок Південний та провулок Довженка. Виконані роботи по ремонту контейнерів для ТПВ об’ємом 1,1 м3.

Виконуються роботи зі щоденного прибирання парків та скверів міста Подільськ. Виконані роботи по розчищенню тротуарів в парках та скверах міста Подільськ.  Виконані роботи з вирівнювання земельної ділянки та засівання трави у парку Слава труду.

У с. Липецьке щоденно виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

 

 

ПП «Городок – КВП» Ремонт скління 3 м²  у ж/б 298 по вул. Армійській.  Ремонт панелей у 2-му під'їзді 1,5 м²  у ж/б 528  по вул. Армійській. Ремонт вхідних дверей у ж/б 619 по вул. Армійській. Ремонт та встановлення перил у 3-му під'їзді у ж/б 554 по вул. Армійський. Ремонт панелей у 2-му під'їзді 2м²  у ж/б 523 по вул. Армійській. Ремонт лавки 1 шт у ж/б 40/3 по вул. Армійській. Ремонт лавки у ж/б 604 по вул. Армійській. Ремонт панелей 5м² у ж/б 627 по вул. Армійський.
Ремонт перил у 1-му під'їзді у ж/б 447 по вул. Армійській. Розвезення піску по всьому житловому масиву. Посипка піском автошляхів.
Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  20м³. Електриком  підприємства  виконано 7 заяв  від  мешканців  будинків . Протягом  тижня  здійснювалось прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

 

 

ПП «Курінь» Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків, та заміна на нові. Виконано ремонт вентиляційного каналу будинку по вул. Мельниченка,ремонт щитової в будинку по пр.Перемоги 22 та ремонт електрощитових в будинках по пр.Перемоги 5,22 .

Розпочато ремонт під їзда в будинку по вул.Шкільна 2.Виконано змазку кодових замків по всьому житловому фонді. Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків .

- Проводиться:

-  установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів;

-  вивозиться негабаритне сміття, посипаються піском доріжки, міждомові проїзди;

  - екстрених викликів електрика –8;

-  проводиться сухе прибирання сходових клітин під їздів;

-  прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

.

    

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖГКАЗВ  розглянуто 12 звернень мешканців громади з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 3 чол. ( в телефонному режимі)  4 чол.- на особистому прийомі. Усім ,хто звернувся, надані обґрунтовані відповіді та  роз’яснення. Підготовлено 3 звіти.

26.01.22023 року здійснено виїзд по скаргам наших мешканців та проведено оглядову рейд перевірку по Черемушкам  на предмет дотримання належного санітарного стану.

26.01.2023 року  попереджено 3 особи щодо  порушення санітарного стану та благоустрою громади.                                                                                   

Станом на 20.01.2023 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                       Загалом мешканці, які звернулися до департаменту з різнобічних питань усно та письмово отримали обгрунтовні відповіді у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2 -35 -96.  

 

Директор Департаменту                                                                                    О.І. Чернега

                                                                        

 

 

 

    Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора