Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із представником Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю при Одеській обласній військовій адміністрації Олегом Соколовим.

Дата: 30.01.2023 13:22
Кількість переглядів: 138

Заступники Подільського міського голови Людмила Задорожна та Анатолій Корчовий разом із головою Подільської районної військової адміністрації Михайлом Лазаренко провели зустріч із представФото без описуником Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю при Одеській обласній військовій адміністрації Олегом Соколовим. У ході зустрічі обговорювалися питання функціонування на території Подільської громади Інклюзивно-ресурсного центу, відділення соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями та раннього втручання, а також пункту прокату засобів пересування та реабілітації ЦНСП «Родина», в якому люди з обмеженими фізичними властивостями та громадяни міста, відповідно до висновку ЛКК, отримують на прокат засоби пересування.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості, напрацьовано спільні позиції стосовно заходів, спрямованих на розв’язання питань та визначено напрями подальшої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора