Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням першого заступника Подільського міського голови Олени Музичук відбулась щотижнева робоча.

Дата: 30.01.2023 11:12
Кількість переглядів: 79

Сьогодні під головуванням першого заступника Подільського міського голови Олени Музичук відбулась щотижнева робоча нарада з директорами комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів міської ради, в ході якої, традиційно, обговорили стан справ у кожній галузі.

Про головне:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями опрацьовуються заяви та скарги від мешканців.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Збоїв із водопостачанням протягом минулого тижня не виникало. Всі аварійні ситуації вчасно ліквідовані.

-Роботу малих котелень КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» підтримують за рахунок генераторів. Аварійна служба працює у посиленому режимі.

-В умовах екстрених відключень електроенергії, працівники КО «Міськсвітло» працюють над підключенням світлофорних об’єктів для безпеки всіх учасників дорожнього руху.

-КНП МОК «Чиста громада» підтримує у належному санітарному стані громаду. Так, щоденно виконується прибирання вулиць, площ, скверів, зон відпочинку тощо, вивозиться сміття. Також здійснюються роботи з розчищення лотків водовідведення у всіх мікрорайонах міста.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Виконується прибирання на закріплених територіях, вивозиться сміття тощо. У посиленому режимі працюють електрики зазначених підприємств.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує у належному санітарному стані кладовища.

-Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює рух громадського транспорту. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санФото без описуітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Триває робота із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування ВПО.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти громади працюють. Відсьогодні ЗЗСО №5 відновив роботу за змішаною формою навчання. Наразі проводиться робота над питанням облаштування найпростішого укриття у ЗЗСО №2.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2218. Спеціалісти надають консультації жителям громади щодо виплати всіх видів державної допомоги.

-Працівники Центру надання адміністративних послуг опрацьовують заяви щодо призначення пільг та субсидій. Надаються й інші послуги.

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. У поліклінічному відділенні Подільської міської лікарні зросла кількість звернень від пацієнтів. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми у села громади.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів міської ради надано доручення в межах їх компетенції.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора