Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось закрите засідання двадцять п’ятої сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 27.01.2023 14:52
Кількість переглядів: 232

27 січня під головуванням виконуючого повноваження міського голови – секретаря міської ради Олега Албанського відбулось закрите засідання двадцять п’ятої сесії Подільської міської ради І скликання. Обранці громади розглянули 18 питань порядку денного, які попередньо були опрацьовані на постійних комісіях.Фото без опису

Першим доповідав заступник міського голови Анатолій Корчовий. Переважно стосувались вони земельних відносин, а саме: внесення змін, поновлення (подовження) договорів оренди землі, надання дозволу на розробку документації із землеустрою, укладання договору на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності та інші. Також рішенням депутатів внесено зміни до «Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської громади на 2023 рік», що стосуються реалізації заходів цивільного захисту, а саме капітального будівництва захисних споруд у ЗЗСО №3, №5, №9 та Липецькому ЗЗСО. Крім того, з метою забезпечення безперебійної роботи КНП МОК «Чиста громада» та якісного надання послуг мешканцям громади, рішенням депутатів надано дозвіл на закупівлю спеціальної техніки та обладнання.

Окремим блоком, депутатський корпус розглянув та одноголосно підтримав рішення, що стосуються допомоги нашим Захисникам. Насамперед, це передача на баланс однієї із військових частин медикаментів, товарів повсякденного побутового вжитку, продуктів харчування, матеріально-технічних засобів, автомобільних шин тощФото без описуо.

Далі з питанням внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту у Подільській громаді на 2021-2023 рр. доповідала заступник міського голови Людмила Задорожна, з якого прийнято відповідне рішення.

З блоком фінансових питань доповідала Олена Музичук, перший заступник міського голови – начальник фінансового управління. Традиційно, питання стосувалися допомоги Збройним Силам України. Так, депутати підтримали рішення про внесення змін та доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ та підрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, які розташовані на території Подільської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Розглядалися й інші питання, згідно яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора