Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 січня Подільську громаду відвідав голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

Дата: 25.01.2023 16:16
Кількість переглядів: 105

24 січня Подільську громаду відвідав голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, якого зустрічали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, депутат Одеської обласної ради Олександр Маланюк та голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко. Запрошені були і голови Балтської та Ананьївської територіальних громад Сергій Мазур та Юрій Тищенко.Фото без опису

В рамках робочого візиту, голова обласної ради відвідав заклади освіти громади. Так, разом із керівником закладу загальної середньої освіти №7 Іриною Зайцевою, голова обласної ради оглянув приміщення школи, навчальні класи та, зокрема, укриття, яке ще влітку обладнали для проведення занять під час повітряної небезпеки. За короткий термін укриття було приведено до ладу, встановлено якісну систему вентиляції, вбиральню з рукомийником. Окремо обладнано медичний кабінет, де розміщено аптечки з ліками. Є місця для сидіння, пляшки з водою та печивом.

Далі гості відвідали ЗЗСО №3, який з цього тижня розпочав роботу за змішаною формою навчання. Питання облаштування укриття даного закладу стояло гостро ще з червня місяця минулого року, адже школа не має навіть власного підвального приміщення. Перемовини щодо використання підвального приміщення колишнього Будинку офіцерів не дали бажаного результату, тому тільки у січні місяці поточного року, після чергового обстеження профільною комісієюя, яка всеФото без опису ж надала акт з вимогами щодо використання деяких класів закладу освіти як найпростіше укриття, громадою розпочалися його будівельні роботи згідно всіх рекомендацій. Тож, заклад загальної середньої освіти №3 насьогодні вже працює у 3 зміни.

Також Григорій Діденко відвідав і Липецький заклад загальної середньої освіти. Директор школи Валентина Маланюк провела екскурсію приміщенням закладу та ознайомила присутніх з укомплектованими навчальними класами. Також присутні оглянули укриття даного закладу.

Крім того, в рамках візиту голова Одеської обласної ради відвідав і «Пункти незламності», що розташовані на території міста. Всі пункти оснащені генераторами, встановлені буржуйки, завезені дрова. В усіх точках сформовано необхідний запас питної, їжі та медикаментів.

Наприкінці візиту очільник громади Олег Албанський обговорив робочі питання із головою обласної ради Григорієм Діденко, найголовніше з яких - це капітальне будівництво шкільних укриттів. Наразі ведеться активна робота щодо виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво укриттів у закладах загальної середньої освіти #3, #5, #9 та у Липецькому ЗЗСО.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора