Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗЗСО №3 РОЗПОЧНЕ РОБОТУ ЗА ЗМІШАНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ З НАСТУПНОГО ТИЖНЯ.

Дата: 20.01.2023 16:09
Кількість переглядів: 91

5 січня представники міської влади зустрілися із батьківським активом вищевказаного закладу. Батьків турбувало питання повернення дітей до очного формату навчання. Нагадаємо, що школа не має власного підвального приміщення, щоб використовувати його як укриття. Того ж дня головою Подільської районної військової адміністрації було наголошено, що діти повернуться до офлайн-навчання після закінчення зимових канікул, тобто 16 січня, а укриттям слугуватиме підвальне приміщення колишнього Будинку офіцерів. Після цієї зустрічі, виконавчий комітет Подільської міської ради в черговий раз звернувся до голови Куяльницької сільської ради Сергія Паламарчука щодо отримання дозволу використання підвального приміщення колишнього БО для перебування в укритті школярства та педколективу закладу під час сигналу «Повітряна тривога». На що отримали лист, що ремонт даного підвального приміщення буде завершено лише через декілька місяців.Фото без опису

Також зазначимо, що ще напередодні початку нового навчального року профільна комісія, до складу якої входили представники Подільської РВА, ДСНС та різних профільних структур не надала згоду на використання підвальних приміщень багатоповерхівок, що знаходяться поряд із закладом освіти, а також роботу по принципу «двох стін».

У листопаді місяці, враховуючи звернення батьків учнів ЗЗСО №3, було проведено ще одне обстеження, але комісія знову надала висновок про неможливість використання приміщення школи за того ж принципу «двох стін».

Тільки у січні місяці вже поточного року, після чергового обстеження, комісія все ж надала акт з вимогами щодо використання деяких класів закладу освіти як найпростіше укриття з рекомендаціями щодо його облаштування.

Наступного дня громадою розпочалися будівельні роботи згідно всіх рекомендацій. Тож, з 23 січня ЗЗСО №3 розпочинає роботою за змішаною формою навчання, щоб належно надати можливість захисту дітям та дорослим. Для навчання буде організовано 2 зміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора