Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОДОВЖИТИ ПЛАТНЕ ЗБЕРІГАННЯ НОМЕРНИХ ЗНАКІВ ВІДТЕПЕР МОЖНА й ОНЛАЙН

Дата: 19.01.2023 13:32
Кількість переглядів: 79

Раніше для продовження терміну зберігання потрібно було лише особисто або через довірену особу звернутися до конкретного сервісного центру МВС, де номерні знаки зберігаються. Тобто, опція була доступна виключно офлайн.

Відтепер продовжити термін зберігання номерних знаків можна онлайн або офлайн. Зручно, що можна обрати формат.Фото без опису

Оплата за продовження зберігання має відбутися не пізніше закінчення строку зберігання номерного знаку.

Вартість за одну добу зберігання становить 10,8 грн. Термін такого зберігання визначає сам клієнт, який замовляє послугу. 

В Електронному кабінеті водія доступний сервіс продовження зберігання. Варто лише авторизуватись, обрати цю послугу серед електронних послуг, визначитись із терміном продовження зберігання та оплатити. Сервісний центр МВС отримує інформації про продовження зберігання номерних знаків автоматично.

У такому форматі послуга продовжує надаватись. Для продовження терміну зберігання необхідно подати квитанцію про оплату послуги в територіальний сервісний центр МВС. При цьому талон попереднього запису брати не потрібно.

Важливо: передача номерних знаків, які знаходяться на відповідальному зберіганні, до інших територіальних сервісних центрів МВС не передбачено законодавством.

На час дії воєнного стану в Україні знищення номерних знаків, які перебувають на плантному зберіганні не проводиться. Це означає, що плата за їх зберігання нараховується. Сервісні центри МВС продовжують зберігати такі номерні знаки до моменту звернення власника або до скасування правового режиму воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора