Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільську впроваджується проект "СОС ДІТИ".

Дата: 18.01.2023 10:18
Кількість переглядів: 101

17 січня у рамках проєкту «СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги» , який реалізує громадська організація “Громадський Рух «Віра, Надія, Любов»,  пройшов візит до м. Подільськ. Керівництво   Подільської міської територіальної громади в особі заступника міського голови Таїсії Скрипнік  та громадського руху, в особі голови організації Тетяни Семікоп та Леонідової Лілії підписали Меморандум про співпрацю . Громадська організація “Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» вже 10 років реалізовує свої проекти в нашому місті. На даний час три проекти вже надають допомогу соціально незахищеним мешканцям . Цей проект буде четвертим.

Проект «СОС ДІТИ» впроваджується  БФ «СОС Дитячі Містечка України» та Консорціумом партнерських організацій та надає послуги сім'ям з дітьми, які постраждали від війни. В рамках проекту в місті буде створено кімнату для дітей, де діти-ВПО та діти, із сімей, що опинились в складних життєвих  обставинах, зможуть проводити свій вільний час, виконувати домашні завдання, займатись творчою роботою. З ними будуть працювати волонтери. Обладнання та нові меблі буде надано за рахунок громадської організації.

В цей же час  психологи проєкту провели заходи з дітками, а соціальні працівники надали необхідну гуманітарну допомогу.   Працювати з дітьми це дуже відповідальна робота, особливо з їх психологічним станом, емоціями та страхами. Під час проведення групових занять, дітки пройшли цілий шлях «перетворення» від розгубленості та сконцентрованості, до радості та посмішок.

Зараз дуже важливо приділяти своїм дітям якомога більше уваги – грати з ними, обіймати їх чи просто бути поруч, показати їм безумовну любов та підтримку з боку батьків. Саме тому, після проведення занять з дітьми, було надано  рекомендації їх батькам для налагодження емоційного контакту та підтримки своїх діток.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора