Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допоможемо нашим енергетикам - відповідально споживаймо електроенергію!

Дата: 16.01.2023 17:01
Кількість переглядів: 159

Шановні жителі Подільської міської територіальної громади!

 

рашиський агресор продовжує знищувати на території нашої держави генеруючі потужності. Остання терористична атака суттєво погіршила ситуацію в українській енергетиці. Наразі наші енергетики працюють над тим, щоб забезпечити в подальшому стабільну, надійну та безперебійну роботу енергосистеми.
Ваш внесок у стабільність електросистеми є також важливим. Все, що необхідно – розумне споживання електроенергії. Фото без опису
Одночасне ввімкнення енергоємних приладів приводить до перевантаження розподільчих мереж. Через те електромережі не витримують значного навантаження та відбуваються аварії.
Пам’ятайте: кожен прилад, який Ви свідомо вимкнете – це величезна допомога нашим енергетикам, які 24/7 працюють над тим, щоб всі були з електрикою. 
Навіть попри відключення електроенергії, наші підприємства КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжують безперебійно надавати свої послуги. Також нагадуємо, що у Подільську та с. Липецьке працюють «ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ», де наявні освітлення, Інтернет, живлення для мобільних телефонів, місця для відпочинку, аптечки тощо.
Закликаю вас поставитись до цієї ситуації максимально з розумінням і відповідально.  Впевнений, що ми зможемо гідно пройти і через ці випробування. В країні кривава війна, я розумію як нелегко зараз усім, насамперед нашим військовим, які віддають за нас свої життя. Але ми вистоїмо та переможемо!
Тримаймося, підтримуємо один одного та віримо у Перемогу!

 

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег АЛБАНСЬКИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора