Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 січня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу оперативну нараду.

Дата: 16.01.2023 14:29
Кількість переглядів: 71

16 січня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу оперативну нараду із заступниками, директорами комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів міської ради. Під час робочої зустрічі були заслухані звіти про виконану роботу впродовж минулого тижня.

Про головне:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводилися рейдові перевірки, за результатами яких складено 2 протоколи. Також фахівцями Департаменту опрацьовуються заяви та скарги від населення. Активно працюють із програмою «ВкурсіЗемлі» - сервісом для отримання аналітики про земельні ділянки, їх власників, користувачів та терміни оренди.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Аварійних ситуацій на мережах водопостачання та водовідведення не виникало.

-Працівники КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» ліквідовують наслідки аварійної ситуації на одній із котелень міста.

-КНП МОК «Чиста громада» продовжує впорядковувати громаду. На минулому тижні працівники підприємства ліквідовували наслідки негоди: протиожеледною сумішшю посипалися дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи тощо. На випадок погіршення погоди цілодобово чергує бригада. Проводяться й інші види робіт.

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» проводять підготовку нового кладовища, яке розташовується на території міста.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Відсьогодні подільське школярство відновило навчання. Заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт працює стабільно. Проводяться спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Також продовжується співпраця із Подільським міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

-Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі. Фахівці опрацьовують заяви щодо виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів. Також триває консультування щодо нарахування пільг та субсидій.Фото без опису

-Подільський міський центр соціальних служб продовжує опікуватися родинами, які потрапили у складні життєві обставини. На обліку перебуває 150 родин із числа СЖО. Надається соціальний супровід також і ДБСТ, прийомним родинам тощо. На базі Центру внутрішньо переміщені особи отримують гуманітарну допомогу у вигляді одягу.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Здійснюється прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. Крім того, продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2191.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. За інформацією лікарів первинної ланки, захворюваність на сезонні застуди та ГРВІ дещо знизилась.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора