Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 січня відбулось перше у цьому році пленарне засідання 24-ї сесії Подільської міської ради.

Дата: 13.01.2023 08:50
Кількість переглядів: 85

12 січня відбулось перше у цьому році пленарне засідання 24-ї сесії Подільської міської ради. Головував секретар міськради Олег Албанський.

На розгляд депутатів було винесено 6 питань, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій.

Першою доповідала заступнФото без описуик міського голови Людмила Задорожна. Питання стосувалося внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради», згідно якого було прийнято відповідне рішення.

Про внесення змін до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Подільської міської територіальної громади на 2021-2024 рр. доповідав заступник міського голови Анатолій Корчовий. Стосується проект рішення капітального будівництва укриттів у закладах загальної середньої освіти, які не мають своїх найпростіших укриттів та підвальних приміщень, де б змогли перебувати здобувачі освіти та педколектив у разі сигналу «Повітряної тривоги». Заплановано будівнцитво протирадіаційних укриттів у ЗЗСО №3, №5, №9 та Липецькому ЗЗСО. Депутати підтримали дане рішення одноголосно.Фото без опису

Також розглядалося питання внесення змін та доповнень до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Подільської громади у 2022-2025 рр., яке передбачає придбання нової спеціальної техніки КНП МОК «Чиста громада».

Далі доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління. Найголовнішим ухваленим рішенням є внесення змін та доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та підрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському районному центру комплектування та соціальної підтримки, які розташовані на території Подільської громади на 2022-2024 роки. Цим рішенням заплановано виділення коштів на придбання 3 тепловізорів на потреби наших Захисників.

Розглядалися й інші питання, згідно яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора