Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протягом 2022 року Подільським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області було зареєстровано 373 немовлят.

Дата: 10.01.2023 08:35
Кількість переглядів: 94

Українці – нація незламних та нескорених. Незважаючи на війну та негаразди, на біду, яка прийшла на нашу землю, в країні продовжують народжуватися діточки, а це означає, що життя триває! Протягом 2022 року Подільським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області було зареєстровано 373 немовлят. Нашим подільським малюкам батьки присвоювали різні імена. Серед хлопчиків найпопулярнішими виявилися Олександр (таким власним іменем названо10 хлопчиків); Данило (9 хлопчиків); Єгор, Артем, Максим, Тимур, Богдан (по 7 хлопчиків); Давид (6 хлопчиків); Роман, Марк, Іван, Сергій (по 5 хлопчиків); Тимофій, Микита (Нікіта), Євгеній, Дмитро, Денис, Матвій, Михайло, Дамір (по 4 хлопчика); Ростислав, Володимир, Артур, Владислав, Ярослав (по 3 хлопчика); Кирило, Андрій, Станіслав, Платон, Захар, Лев, Юрій, Ігор, Костянтин, Ілля ( по 2 хлопчика). Є багато імен, які надавалися новонородженим хлопчикам у 2022 році і ці імена не повторюються двічі. Серед чоловічих імен, якими називали новонароджених малюків є також рідкісні імена, які трапляються у нашому регіоні не щороку за останнє десятиріччя: Ерік, Савва, Орест, Назар, Макар, Василь, Мирон. Немовлятам батьки надавали і досить незвичні імена: Аміріан, Шаміль, Самаддін, Даніель, Ліор.

Серед власних імен, які присвоювались батьками новонародженим подільчанкам у 2022 році найпопулярнішими виявилися імена Софія та Мілана (таке власне ім’я отримали по 11 дівчаток); Кіра, Анастасія та Вікторія (по 9 дівчаток); Марія та Емілія (по 8 дівчаток), Дарина (Дар’я), Поліна, Владислава (по 6 дівчаток); Ангеліна, Анна, Мирослава, Вероніка, Ніколь (по 5 дівчаток ); Єлизавета, Варвара, Тетяна, Єва, Аріна ( Арина), Олександра ( по 4 дівчинки) ; Катерина, Аліса, Евеліна (по 3 дівчинки); Яна, Юлія, Кароліна, Іванна, Аделіна, Ксенія, Злата, Мія, Олена (по 2 дівчинки). Багато різних імен, що були присвоєні новонородженним дівчаткам у 2022 році, не повторюються. Слід зазначити, що як і серед чоловічих імен у 2022 році, маленьким подільчанкам надавалися власні імена, які не часто трапляються у минулі роки у нашому місті та районі: Соломія, Тіна, Стефанія, Василина, Валерія, Маріанна, Христина, Ельвіра, Ярослава.

Новонародженим подільчанкам батьки присвоювали і рідковживані імена: Асіта, Сандра, Дана, Аглая, Літа, Велимира, Лоіда, Аміра, Нікалєтта, Ванесса, Амелія, Аріанна, Белла.

Працівники Подільського відділу ДРАЦС бажають всім родинам, в яких з’явилась маленька дитинка, достатку та благополуччя, міцного здоров’я батькам та дитині, великої радості і щастя в родину, гарних сімейних свят і постійної гордості за свою дитину. Впевнені, всі наші дітки будуть рости в сильній, вільній, незалежній, могутній Україні і все буде добре!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора