Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 23 грудня 2022 року.

Дата: 23.12.2022 14:46
Кількість переглядів: 77

 

      Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

                                                             станом  на 23 грудня  2022 року.

 

    КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 3 заявки абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Енергетиків, 4; вул. Гагаріна, 128; вул. Енергетиків, 12а та ін. 

   Силами цеху водопостачання виконано 2 заявку: вул. Ювілейна, 35; вул. Сільськогосподарська кут вул. Грушевського.

   Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за 21 заявками    абонентів: вул. Залізничників, 127в; пр.-кт Перемоги, 3 ; вул. Армійська, 607 та ін.

       Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

   

 

    КВЕП « Подільськтеплокомуненерго» Котельні працюють у штатному режимі, теплоносій подається згідно температурного графіка.

            Загальна кількість укладених договорів на технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем опалення складає – 77.

            За період 19.12.2022р. по 23.12.2022р. від абонентів надійшло усних заяв - 9 та письмових - 6  . З них :

            - аварійний ремонт опалювального приладу – 1;

            - аварійний ремонт труб у підвальному приміщенні – 1;

            - холодні опалювальні прилади – 7.

 

   Компанія «Міськсвітло».  Встановлення світлодіодних світильників на сонячних батареях на зупинках:

  пр-т Перемоги-2 од., вул. Соборна-2 од., вул. Залізничників, 2 од.. Демонтаж та монтаж сигнальної кнопки « повітряна тревога»- будівля виконкому- 40 м. проводу.

  Заміна лічильників в щитах облікупри ТП 318,314,306.

  Заміна таймеру в світлофорному контролеріна перехресті вулиці Соборна- Армійсьтка.

 

        

  КНП МОК « Чиста громада»  Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Шкільна. Виконані роботи з устаткування дорожнього знаку  «Направлення головної дороги» на розі вулиць Бірзульська та Горького. Виконані роботи з устаткування новорічної ялинки на дитячому майданчику на перехресті вулиці Залізничників та вулиці Героїв. Виконуються роботи зі щоденного прибирання парків та скверів міста Подільськ. Виконані роботи з розчищання газонної зони у парку Слава праці, біля вічного вогню та у парку Шевченка. Виконані роботи з вивезення сміття з парків та скверів міста Подільськ.

     У с. Липецьке щоденно виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконані роботи з розчистки від снігу та посипки піщаною сумішшю тротуарів.

 

 

    ПП «Городок – КВП»  » Ремонт вхідних дверей, ремонт електроустаткування   у ж/б 592 по вул.  Армійській.  Ремонт поручнів в 7-му підїзді, ремонт вхідних дверей   у підвал, ремонт   3-х   вхідних дверей на дах  у  ж/б 554 по вул. Армійській. Ремонт зливки у ж/б 3 по вул. Л. Толстого.  Ремонт дитячого майданчика  у  ж/б 1 по вул. Л. Толстого. Ремонт 2-х віконних отворів в одинадцятому підїзді   у ж/б 544 по вул. Армійській . Закладення   покрівельних швів мастикою у ж/б 528 по вул. Армійській. Ремонт шиферної покрівлі на даху у ж/б 28 по вул. пр-кт Перемоги. Розвезення піску по житловому фонду. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  40м³. Електриком  підприємства  виконано 21 заяв  від  мешканців  будинків . Протягом  тижня  здійснювалось прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

 ПП «Курнь»  Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків, та заміна на нові. Продовжується ремонт під їздів будинку по вул.Залізничників 121, завершено ремонт під їздів будинку по вул. Гагаріна 123 та продовжується частковий ремонт шиферної покрівлі  будинку по вул.Мельниченка 120.

Відремонтовано дерев яну підлогу в підвальному приміщенні (укриття) будинку Залізничників 121, перші вхідні двері в підвальному приміщенні (укриття) будинку Залізничників 121. Виконано частковий ремонт мякої покрівлі будинку по вул.Армійська 622,ремонт вхідних дверей з заміної дверних петель в десятому під їзді будинку по вул.Соборна 245. Відремонтовано двері виходу на горище в під їзді будинку по вул.Енергетиків 12А.

 Замінено  з дерев яних на металеві другі вхідні двері до підвального приміщення(укриття) будинку по вул.Залізничників 121.

  Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків ;

Проводиться:

-  установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів;

-  вивозиться негабаритне сміття, посипаються піском доріжки, міждомові проїзди;

 - екстрених викликів електрика –9;

-  сухе прибирання сходових клітин під їздів;

-  прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

    

   Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖГКАЗВ  розглянуто 8 звернень мешканців громади з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 1 чол. ( в телефонному режимі)  3 чол.- на особистому прийомі. Усім ,хто звернувся, надані обґрунтовані відповіді та  роз’яснення. Підготовлено 2 звіти.

    Підбито підсумки проведеної роботи у 2022 році на місцевому телебаченні .

   Складено 1 адміністративний протокол за статтею 152  на гр міста щодо порушення санітарного стану ( будівництво паркану на території міста без вілповідного дозволу ).                                                                                                                                                                   

      Станом на 02.12.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                           

        Загалом мешканці, які звернулися до департаменту з різнобічних питань усно та письмово отримали обгрунтовні відповіді у строк, визначений чинним законодавством.

        У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2 -35 -96.  

 

Директор Департаменту                                                                                    О.І. Чернега

                                                                        

 

 

 

    Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора