Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась перша у 2023 році робоча нарада.

Дата: 02.01.2023 14:51
Кількість переглядів: 126

Сьогодні, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась перша у 2023 році робоча нарада за участі заступників, директорів комунальних підприємств та керівників структурних підрозділів міської ради.

На початку наради, очільник громаФото без описуди привітав присутніх із Новим Роком, побажавши кожному з колег та їх рідним і близьким миру, міцного здоров’я, благополуччя та здійснення мрій, а також звернув увагу і на додаткові напрямки роботи для громади в наступному році.

Про головне:

Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. На минулому тижні у стінах міськради відбулася презентація програми «ВкурсіЗемлі» з оцифрування землі Подільської міської територіальної громади. Фахівці Департаменту продовжують роботу у цьому напрямку.

Працівники КВЕП «Подільськводоканал» оперативно реагують на заяви мешканців.

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує безперебійно подавати тепло у домівки подільчан.

КО «Міськсвітло»: Для комфорту та безпеки містян, з 17:00 по 19:00, вмикається вуличне освітлення (за допомогою генераторів).

КНП МОК «Чиста громада»: Комунальники щоденно прибирають вулиці, площі, паркові зони тощо. Проводиться зачистка сміттєзвалищ у мікрорайонах міста. Також виконаний поточний ремонт дитячого майданчика біля ЗЗСО №3.

ПСКП «Меморіал-Сервіс»: Працівники підприємства продовжують утримувати у належному стані кладовища.

ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Виконується прибирання на закріплених територіях, вивозиться сміття тощо.

Управління освіти і гуманітарної політики: Подільське школярство відпочиває на зимових канікулах. Заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі.

Управління культури і туризму: у всіх мікрорайонах міста продовжуються новорічні заходи для дітей.

Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Проводиться робота із суб’єктами господарювання щодо легалізації зайнятості населення. Крім того, продовжується робота і з працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я: Продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2175. Спеціалісти надають консультації жителям громади щодо виплати всіх видів державної допомоги. Надаються й інші послуги.

Центр надання адміністративних послуг: Фахівцями Центру опрацьовуються заяви щодо призначення пільг та субсидій. Також опрацьовуються заяви щодо виплати компенсації витрат власникам житла, які безкоштовно прихистили у себе вдома внутрішньо переміщених осіб із постраждалих від війни регіонів.

Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарі первинки фіксують значний ріст захворюваності на ГРВІ. Також у с. Липецьке відкрито медичний пункт тимчасового базування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора