Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагородження сертифікатами на отримання щомісячної Премії Подільського міського голови молоді та дітям за вагомі досягнення в різних сферах суспільного життя.

Дата: 30.12.2022 10:27
Кількість переглядів: 159

Сьогодні представників обдарованої молоді Подільської громади, у стінах міськради, привітали з наступаючими новорічно-різдвяними святами та нагородили сертифікатами на отримання щомісячної Премії Подільського міського голови молоді та дітям за вагомі досягнення в різних сферах суспільного життя.Фото без опису

Нагадаємо, напередодні членами конкурсної комісії розглянуто пакети документів 10 претендентів на присудження Премії у 3-х номінаціях: наукові досягнення; творчі досягнення; внесок у розвиток молодіжного руху і популяризації здорового способу життя та зайняття професійним спортом. Стипендіати отримуватимуть 3 тис. грн. щомісяця.

Тож, Лауреатами стали:

  • Ксенія Кушніренко – номінація «Творчі досягнення»;
  • Дар’я Мелявська – номінація «Творчі досягнення»;
  • Юлія Возна – номінація «Творчі досягнення»;
  • Богдан Казимиров – номінація «Наукові досягнення»;
  • Анастасія Крисько – номінація «Внесок у розвиток молодіжного руху і популяризації здорового способу життя та зайняття професійним спортом»;
  • Володимир Коновальчук - номінація «Внесок у розвиток молодіжного руху і популяризації здорового способу життя та зайняття професійним спортом»;
  • Олександр Лукавий - номінація «Внесок у розвиток молодіжного руху і популяризації здорового способу життя та зайняття професійним спортом».

Цьогорічних лауреатів Премії у відповідних номінаціях привітав виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

«Незважаючи на складний час, в якому ми живемо, я щиро радий можливості особисто привітати та вручити премії молоді Подільська за їхній внесок. Російський ворог намагається вкрасти у наших дітей та молоді щасливе дитинство та яскраві роки життя. Але ми стоїмо і боремося за свою незалежність та волю. Наша країна, завдяки вам, стане ще сильнішою і успішнішною! Обов’язково мрійте та втілюйте свої мрії в життя! », - зазначив очільник громади. Також він зазначив, що така відзнака є  традиційною. Кількість стипендіатів щороку зростатимуть, адже ми маємо підтримувати тих молодих людей, які рухають громаду вперед.

Вітаємо переможців та бажаємо мирного неба, перемог, сил і впевненості в собі, натхнення, нових відкриттів та успішного розвитку молодіжного руху!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора