Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У стінах міськради відбулася презентація програми «ВкурсіЗемлі» з оцифрування землі Подільської міської територіальної громади.

Дата: 28.12.2022 14:01
Кількість переглядів: 127

У стінах міськради відбулася презентація програми «ВкурсіЗемлі» з оцифрування землі Подільської міської територіальної громади.

Півроку тому виконуючий повновФото без описуаження Подільського міського голови Олег Албанський підтримав необхідність електронного обліку земель нашої громади, який підніме управління земельними ресурсами на новий якісний рівень та, в результаті, надасть нових надходжень до місцевого бюджету.

27 грудня присутні мали змогу ознайомитися вже з завершеною роботою розробника програми компанії “ВкурсіЗемлі”.

В процесі обговорення учасники заходу упевнилися, що ця програма надасть змогу викорінити такі явища в нашій громаді, як необгрунтоване використання комунальних земель, самовільне зайняття земельних ділянок, порушення цільового призначення, несплата податків за оренду, тіньова оренда тощо.

Тож землевпорядники міської ради отримали інструмент, який надасть можливість систематизувати управління земельними ресурсами Подільської громади, раціонально розпоряджатися комунальними землями, контролювати дотримання законодавства і наповнювати бюджет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора