Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів чергову робочу нараду.

Дата: 26.12.2022 15:09
Кількість переглядів: 116

26 грудня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів нараду із заступниками, директорами комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів міської ради. У ході робочої зустрічі була заслухана інформація про підсумки роботи всіх служб за тиждень та поставлені завдання на поточний період.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями здійснюються робочі виїзди по скаргам та заявам від мешканців громади. Крім того, продовжується підготовка до презентації програми «Вкурсі землі» - платформи земельної аналітики та даних.

-КВЕП «Подільськводоканал»: Протягом тижня перебоїв на мережах водопостачання та водовідведення не виникало. На водозабірних станціях, що у с. Коси та у м-ні «Північний», на свердловинах №1 та №7 встановлено нове обладнання.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»: Працівники підприємства проводять ремонт системи опалення у Липецькому закладі загальної середньої освіти.

-КНП МОК «Чиста громада»: Комунальники щоденно прибирають вулиці, площі, паркові зони тощо. Проводиться зачистка сміттєзвалищ у мікрорайонах міста.

-КО «Міськсвітло»: З 17:00 по 19:00 , у годину-пік, за допомогою генераторів вмикається вуличне освітлення (пр-т Перемоги (м-н «Черемушки»), частина вул. Соборної (від вул. Вокзальної до перехрестя вул. Соборної та вул. Шкільної), вул. Армійська (м-н «Північний») , від вул. Весняної до пров. Польового (м-н Залізничників) та вул. Бірзульська (м-н Каштан).

 -ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання. Виконується прибирання на закріплених територіях, вивозиться сміття тощо.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс»: Працівники підприємства продовжують утримувати у належному стані кладовища.

-Управління освіти і гуманітарної політики: З сьогоднішнього дня і по 16 січня подільське школярство перебуватиме на зимових канікулах. Заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі. На минулому тижні на базі ЗЗСО №8 був відкритий «Клас безпеки». Було зауважено, що такі «Класи» відкриватимуться у всіх закладах загальної середньої освіти. На поточний тиждень заплановано багато спортивних заходів.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях (складено 5 протоколів). Проводиться робота і з питань легалізації зайнятості населення із працівниками Держапраці.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я: Продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2150. Спеціалісти надають консультації жителям громади щодо виплати всіх видів державної допомоги.Фото без опису

-Центр надання адміністративних послуг: Фахівцями Центру опрацьовуються заяви щодо призначення пільг та субсидій. Крім того, для зручності мешканців громади у ЦНАПі впроваджено електронну чергу.

-Подільською міської лікарнею придбано нове обладнання для пологового відділення. Крім того, завершується ремонт протитуберкульозного відділення.

-Центр первинної медико-санітарної допомоги: Зафіксовано різкий спалах захворювання на вірусні інфекції. Хворіють як діти, так і дорослі.

Наприкінці наради, очільник громади подякував всім присутнім за плідну, конструктивну роботу протягом всього року, яка в теперішніх складних умовах особливо цінна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора